Miután a reunionról szőtt tervei füstbe mentek a Skid Row-nak, jobbnak látták, ha inkább új énekesük, ZP Theart vezetésével ráfordulnak új kiadványukra. Nagy meglepetésre azonban ez nem a régóta elkezdődött EP sorozat befejező része lesz, hanem egy teljes nagylemez, ráadásul hatalmas sztárparádéval.

Skid Row – A múlt helyett a jövőbe tekintenek

Soha ne mondd, hogy soha

Jó pár hónapja már kiveséztük, hogy milyen felfordulást okozott a Sebastian Bachhal való újbóli tárgyalás a Skid Row háza táján. Volt egymásra mutogatás bőven, ráadásul azóta újabb részletek láttak napvilágot arról, mi is történt valójában. Dave Sabo gitáros szerint hiába ajánlottak nekik egy valag pénzt (amit mondjuk a Dokken lazán elfogadott az egymás közötti nézetkülönbségek ellenére), ez sem motiválta őket eléggé.

„Azt hiszem, mindenkit felcsigázott az ötlet, viszont rájöttünk, hogy bármi is szakított szét minket évekkel ezelőtt, az a dolog még mindig jelen van. Rengeteg pénzt ajánlottak fel. Sok mindent lehetett hallani arról, hogy mi történt, és hogy turnékat szerveztek, de ez valójában nem történt meg. A párbeszéd egyszerűen ismét nagyon rondává fajult.”

Skid Row – 2019-ben ismét begyújtják a rakétákat

Snake ennek ellenére továbbra sem zárja ki annak az esélyét, hogy valaha ismét összeállnak Bachhal, azonban jelenleg csak a mának él.

„Azt mondhatom, hogy elég karcsú az esély arra, hogy ez összejön, de soha ne mondd, hogy soha. De azt mondom, hogy ebben a korban a pillanatnak élünk. Úgy értem, hogy itt élek, ebben a pillanatban, és örülök annak, hogy ZP Theart a csapatban van.”

Remek zenészekkel dolgoznak az új albumon

Méghozzá annyira örülnek, hogy a United World Rebellion EP sorozat utolsó részét is dobták, és helyette egy teljes nagylemezzel rukkolnak elő, igaz csak 2019-ben. Bár ettől függetlenül még lehet, hogy ez lesz a befejező rész, csak kissé terjengősebbre veszik a figurát. Jó dalokból azonban nincs hiány Rachel Bolan basszer szerint.

„Van egy rakás nagyon király dalunk, ember. Ez az első alkalom a karrierünkben, amikor külsős srácokkal írunk dalokat. Barátokkal dolgoztunk, először a barátainkhoz mentünk.”

És hogy kikről is van szó? Nos, első körben Corey Taylorról, akit azt hiszem, nem kell neked bemutatnunk a Slipknot- és a Stone Sour-béli munkássága miatt, második körben pedig Lzzy Hale-ről és Joe Hottingerről, akik a Halestorm oszlopos tagjai. Mindennek tetejébe az új albumra Marti Frederiksent is csatasorba állítják, aki korábban olyan bandákkal dolgozott együtt, mint például az Aerosmith és a Def Leppard. És ha tényleg izgalomtól felfűtötten akarsz álmatlan éjszakákat, akkor azt is érdemes nyugtáznod, hogy Michael Wagener producerrel dolgozik majd ismét együtt a banda, akivel például az első két lemezt, az 1989-es Skid Row-t és 1991-es Slave To The Grindot is készítették.

Vagyis minden adott ahhoz, hogy egy remek album szülessen, szóval várjuk a további fejleményeket!

*

Forrás: loudersound.com, blabbermouth.net


Oszd meg barátaiddal a Facebookon: