Nem pihen a Queen, és ez jól is van így, ugyanis a csapatra még mindig rengetegen kíváncsian, főleg úgy, hogy Adam Lambert személyében újra egy karizmatikus frontember van a csapat mikrofonja mögött. Ezt a nagyszerű énekest ráadásul ha szerencséd van, akkor jövőre elcsípheted valamelyik nagyobb európai helyszínen, persze a Queen élén.

Queen – A leglátványosabb show-jukkal jönnek Európába

Adam szeretné, ha nem neki kellene énekelnie

Nagyjából egy fél éve írtunk a Queenről, és akkor is kitértünk arra, hogy külön-külön termékenyek a csapat tagjai, azonban egyelőre úgy tűnik, hogy nem akar a rajongók álma, vagyis egy új album beteljesülni. Brian May pedig egy Instagram posztban beszélt egy albumról, ami bizakodásra adhat okot, azonban Adam Lambert énekes erről mit sem tud.

„Láttam egy hírt erről, de nem tudok semmit. Ugyanakkor az album szó akár jelenthet fotóalbumot is, ugyanis rengeteg hasonló projekten dolgozik Brian. Nem tudom, mire gondolt valójában, nem kérdeztem meg.”

Bárhogy is lesz, a csapatban még mindig az az Adam énekel, aki kiváló frontember és a tökéletes énekes erre a posztra. Nem csoda, hogy Brian és Roger is folyton azt mondogatja neki, hogy vannak hasonlóságok közötte és Freddie közt. Adam pedig azt szeretné, ha ismerhetné Freddie-t, de a leginkább arra vágyik, hogy most is ő legyen a Queen frontembere.

„Számomra rengeteget jelent ezt hallani és nagyon fontos, ugyanis remélem, hogy akaratlanul, de valamit vissza tudok adni az ő szellemiségéből, valami hasonló ízt, humort és látásmódot. Úgy érzem, hogy van itt egyfajta párhuzam. Azt kívánom, hogy bárcsak ismertem volna és bárcsak élne, ugyanis ebben az esetben nem kellene nekem énekelnem. Egyszerűen csodálatos volt.”

A fanyalgóknak ezen felül egy videóval üzennénk, mely nemrég készült a Chernek rittyentett koncerten készült, és amelyen Adam egy hatalmasat énekel játszi könnyedséggel. Érdemes meghallgatni!

Jövőre megint Európába jönnek

A banda nemrég Észak-Amerikában rótta a köröket, de 2020-ban visszatérnek Európába, hogy a legnagyobb koncerthelyszíneken mutassák be eddigi leglátványosabb show-jukat.

„Ez egy új fejezet a zenekar történetében, ugyanis ismét kibővítik az élőzenés élmény fogalmát. Ez az új show hordozza a banda leglátványosabb performanszát, ez lesz a Queen folyamatos zenei erejének innovatív és interaktív ünnepe.”

A Rhapsody névre keresztelt show-hoz kapcsolódó turné 2020 elején indul Dél-Koreában, majd Japán, Ausztrália és Új-Zéland jön, hogy utána tavasszal az öreg kontinensre is betérjen. A 16 koncert közül a legközelebbi Németországban lesz, úgyhogy ezúttal tényleg csak a legszerencsésebbek láthatják a legendás csapatot. Adam Lambert szerint azonban aki ellátogat a bulikra, az hatalmas élménynek lehet a részese, melyben Freddie Mercury örökségének hatalmas része van.

„Ő a show és az egész élmény része. Ez ugyanis nem rólam szól, mint helyettes, hanem inkább arról, hogy tisztelegjünk előtte.”

Persze ha a csapat hozzánk sokkal közelebb jön, akkor is szólunk, remélhetőleg nem kell rá sokat várni, mert a Queent bármikor jó látni.

*

Forrás: blabbermouth.net, blabbermouth.net, blabbermouth.net


Oszd meg barátaiddal a Facebookon: