Kiadta új albumát a Papa Roach. Jacoby Shaddixék villámgyorsan összegyűjtöttek egy lemezre való dalt, mégsem mondhatni, hogy kapkodtak volna. A gyors tempó ráadásul a srácok szerint egyáltalán nem ment a minőség rovására, sőt eddigi legjobb albumuknak tekintik a friss eresztést.

Papa Roach – Elkészítették legeklektikusabb lemezüket

„A Who Do You Trust? szándékosan progresszív számunkra”

Ahogy azt már korábban jeleztük, elkészítette új albumát a Papa Roach. A kaliforniai gárda Who Dou You Trust? című anyagát végül 2019. január 18-án adta ki az Eleven Seven Musicnál, melyen változatlan háttérstábbal dolgoztak, úgyhogy az irányvonal maradt a 2017-es lemezé, azonban Tony Palermo dobos szerint egy apró csavarral.

„A körülöttünk levő dolgok folyamatosan inspirálnak bennünket, valamint mindig próbálunk a legutóbbi anyagainknál egy kicsit különböző dolgokat csinálni. Úgy gondolom, hogy ez az egyik, ha nem a legeklektikusabb lemez, amit eddig készítettünk. Olyan, mintha önmaga lejátszási listája lenne.”

Ennek ellenére vegyes fogadtatásban részesült a lemez, sokan még most sem értik, mások meg úgy vannak vele, hogy minden benne van, ami Papa Roach. Ezt hangoztatja a banda frontembere, Jacoby Shaddix is, aki szerint egyáltalán nem szokatlan dolgokat művelnek a lemezen.

„A Who Do You Trust? szándékosan progresszív számunkra – vagyis a jövőbe halad –, azonban megtartja azokat a klasszikus elemeket, melyek szerintünk a Papa Roacht naggyá teszik, és benne tartja a stílusunkban, hogy ne veszítsük el az identitásunkat. Habár úgy gondolom, hogy a rajongóknak beletelik pár hallgatásba, míg megértik ezt a lemezt, mégsem egy önkényes és unortodox album.”

„Nagyszerű zenével és még jobb élő show-val vagyunk még mindig meghatározóak”

A banda tehát úgy érzi, hogy ezúttal is sikerült valami frisset és újat alkotni, így nem véletlen, hogy annak ellenére, hogy már régóta itt vannak a színtéren, még mindig meg tudják fogni a hallgatókat, hiába nehéz feladat ez manapság.

„Nehéz folyamatosan meghatározónak maradni, ugyanis manapság nehéz a hallgatóságot megfogni. Egyszerre tíz másodpercet tudnak egy dalnak adni, szóval meg kell próbálnod megragadni őket. Úgy érzem, hogy mi még mindig képesek vagyunk erre.”

A Papa Roach az új lemezzel természetesen turnézni is fog, mely Észak-Amerikában már megvetette a lábát, 2019 áprilisában pedig Európába jön, hogy energikusságával itt is letarolja a nagyobb városokat, fesztiválokat.

„Nagyszerű zenével és még jobb élő show-val vagyunk még mindig meghatározóak. Olyan dolgokkal, melyek a karrierünk szerves részét képezik. Amikor felmegyünk a színpadra és eljátsszuk ezeket a slágereket, akkor az emberek csak annyit mondanak, hogy »a fenébe, emlékszem erre a nótára abból az évből«. Szóval kezdünk mi is olyan örökzöld banda lenni, az emberek életének kísérőzenéje.”

Hozzánk közel kétszer is fellépnek, ugyanis 2019. június 13-án a Nova Rockon zúznak, míg június 26-án Sopronban, a VOLT Fesztiválon játszanak. A Novára már most biztos, hogy nagy erőkkel utazunk, úgyhogy kattints IDE, ha szeretnél velünk jönni!

*

Forrás: blabbermouth.net, blabbermouth.net


Oszd meg barátaiddal a Facebookon: