Ozzy Osbourne elképesztően peches az utóbbi időben, de hiába akarja a kor, az idő vas foga visszahúzni őt, azért sem enged neki. Egészségügyi problémái után azonban már ezerrel azon van, hogy újból a színpadról vezényelje rajongóinak hadát.

Ozzy Osbourne – 2020-ban a Judas Priesttel tér vissza a Sötétség Hercege

Újabb balesete volt, ebben az évben nem lép színpadra

Hihetetlenül rossz szérián van túl Ozzy Osbourne, a Black Sabbath legendás énekese, aki az anyazenekar feloszlása után újból saját szólókarrierjére koncentrál. Nemrég arról cikkeztünk vele kapcsolatban, hogy ugyan több egészségügyi probléma is hátráltatta őt az elmúlt hónapokban, már jobban van. Nos, az énekes Los Angeles-i otthonában lábadozás közben olyan szerencsétlenül bukott el, hogy kiújult egy 2003-as sérülése, melyet még quadozás közben szerzett. Ennek az lett a következménye, hogy teljes 2019-es programja a kukába ment.

„Nem hiszem el, hogy újabb koncerteket kell átütemeznem. Szavakkal nem leírható, hogy mennyire frusztrált, dühös és lehangolt vagyok, hogy nem tudok turnézni. Hálás vagyok azért a szeretetért és támogatásért, amit a családomtól, a zenekaromtól, a barátaimtól és a rajongóktól kapok, ez az, ami egyben tart. Minden nap egyre jobban vagyok és teljesen felépülök, majd befejezem a turnét. Vissza fogok térni!”

Néhány napja fia, Jack Osbourne arra a kérdésre, hogy hogy van a Sötétség Hercege, már pozitívan válaszolt és szerinte is napról napra egyre erősebb, úgyhogy fejben mindenképpen a következő turnéra koncentrál. Olyannyira, hogy be is jelentette, hogy 2020-ban bepótolja az elmaradt koncerteket, sőt pár új dátumot is beiktatott.

Ozzy nagy bulit csap Bécsben a Judas Priesttel

A szóban forgó bulikon ráadásul nem más, mint a Judas Priest lesz a párja szólózenekarának, aminél jobb párosítást jelenleg el sem tudnánk képzelni. Ahogy arról több alkalommal is írtunk, Rob Halfordék hihetetlen formában vannak, ráadásul annak ellenére, hogy gitárosuk, Glenn Tipton betegsége miatt nem tudja őket elkísérni a turnéra. Jelenleg Andy Sneap a banda másodgitárosa, aki egyébként nagy hal metalberkekben, ha stúdiós munkákról van szó, de ahogy az látható, egy kis gitározás sem áll messze tőle.

A banda szerint rajta múlik csak, hogy a jövőben mit választ, ők szívesen látják a csapatban a Firepower album elképesztően sikeres turnéjának vége után is. Persze mindez nem azt jelenti, hogy Tipton kikerült a képből, sőt ha egészsége engedi, néha beszáll a koncerteken pár dal erejéig, de Halford szerint ennél több munkája is lesz. És már van is, mivel előkészíti a banda új albumát.

„Az a helyzet, hogy Glenn visszatért az Egyesült Királyságba, riffeket gyárt, alakítja, csiszolgatja azokat. Jól betáraztunk király riffekből. Ha kreativitásról van szó, nincs megállás, az a szép a Priestben, hogy még csak nem is lassítunk. Amikor egy olyan sikeres lemezen vagyunk túl, mint a Firepower, az arra ösztönöz minket, hogy tovább kell menni az úton. Kérdezd meg bármelyik zenekart, ugyanezt mondják. Az energiát a rajongóktól kapjuk, muszáj velük újra találkozni, valami újat kell adni nekik.”

A korábban említett Ozzy – Judas Priest duó pedig nagy szerencsékre minket is megközelít, ugyanis 2020. február 26-án Bécs és a Wiener Stadthalle a célpont. Mi pedig odautazunk, egyenesen a célkereszt kellős közepébe! Ugye, nem akarod kihagyni? Kattints IDE és gyere velünk!

*

Forrás: blabbermouth.net, blabbermouth.net


Oszd meg barátaiddal a Facebookon: