Hamarosan minden részlet kiderül a Nova Rock fesztivállal kapcsolatban, a szervezők legújabb bejelentése például a Red Bull Stage programja, ami szintén tartogat meglepetéseket a fesztivál látogatóinak.

Nova Rock – Ők nyomulnak idén a Red Bull Stage-en

Energiából nem lesz hiány

Korábban pár alkalommal már írtunk a Nova Rockról, amit szerintünk te is fejből vágsz, hogy hol rendeznek meg. Ja, nem? Akkor jöjjön még egyszer: a szomszédos Nickelsdorfban, amit mi csak Miklóshalmának nevezünk. A fesztre 2020. június 10-13. között kerül sor és jó pár nevet említettünk korábban, azonban most jöjjön néhány új csapat, akik a Red Bull Stage színpadát fogják felszántani. Már a névből is egyértelmű, hogy nem akárkik fognak zúzni a színpadon, ugyanis egy energiaital márkához energikus bandák dukálnak a legjobban. Mindenképpen a felhozatal krémjéhez tartozik a feltörekvő The Score, akik ugyan egy lemezzel rendelkeznek, ennek ellenére igen népszerűek, köszönhetően Oh My Love című daluknak, amit egy brit szupermarket használt reklámcélokra, így hamar sokaknak a hallójáratába bevésték magukat. Mindezek után pedig az is kiderült, hogy nem kutyaütők a srácok, szóval első lemezük is jól futott.

Náluk sokkal húzósabb zenét játszik a már nálunk is járt We Came As Romans, akik egy komoly traumán vannak túl, ugyanis 2018-ban vesztették el énekesüket, Kyle Pavone-t, akit nem terveznek pótolni, így készülnek új lemezükre, a 2017-es Cold Like War folytatására.

Szintén érdemes megemlíteni a Being As An Oceant, akik Kaliforniából származnak és egészen kellemes, dallamos hardcore zenét játszanak. Legutóbbi lemezük néhány hónapja landolt a lemezboltokban Proxy: An A.N.I.M.O. Story címmel, úgyhogy, ha nem ismered őket, akkor mondjuk ezzel kezdheted az ismerkedést.

Metalcore-ban utazik a mindössze három lemezt számláló floridai Wage War, azonban a srácok annyira komolyan tolják a metalt, hogy hatalmas népszerűség övezi őket, hiába számítanak relatíve fiatal együttesnek. Érdemes pár dalt meghallgatni tőlük, mert Red Bull nélkül is azonnal beindítanak!

A nagyok árnyékában a kisebb zenekarok sem tűnnek el

A végére hagytuk a legnagyobb nevet, ugyanis jön a szomszédba a Nova Rockra egy olyan csapat is, akit teljes nevén Payable On Death néven emlegetnek. Nem tudod, hogy kik ők? Nos, ismertebb nevükön ők a P.O.D., és olyan dalok fűződnek a nevükhöz, mint a Satellite, az Alive vagy a Youth Of The Nation. Ők is azok közé a bandák közé tartoznak, akiket nem lehetett megkerülni a kétezres évek hajnalán a zenecsatornákon, és bizony okkal, ugyanis elég jó zenét tolnak!

Az új felhozatalnak azonban itt még nincs vége, azonban igen nehéz kiemelni bandákat a kisebbeknek címkézettek közül, ugyanis meglepő és remek zenéket tudnak villantani az olyan csapatok is, mint a Lagwagon, a Deez Nuts, az Any Given Day, a Bury Tomorrow, a Chelsea Grin, a Creeper, a Stone Broken, a Please Madame, a Coffeeshock Company, az Engst, az Ego Kill Talent, a Reverend Backflash vagy a Kill The Lycan & Daze Affect.

Szóval érdemes belehallgatnod mindegyik csapat produkciójába, ugyanis könnyen elképzelhető, hogy remek zenékről maradsz le, ha nem vagy tájékozott. Ha pedig már most tudod, hogy ott a helyed ezen a nyáron a Nova Rock fesztiválon, akkor kattints IDE és gyere velünk!


Oszd meg barátaiddal a Facebookon: