A Korn énekesének nem ismeretlen a szólóterep, ugyanis korábban ilyen-olyan név alatt már önállóan is mozgolódott, így senkit sem ért meglepetésként a hír, hogy szólólemezzel jelentkezik Jonathan Davis. Az egyetlen meglepetés mindössze az, hogy végre rávette magát, hogy tíz éve húzódó albumát befejezze.

Jonathan Davis – 2018-ban szólóban nyomul

„Imádok DJ-zni és őrült módon élvezni a zenét”

2017 Korn éve volt, a banda ugyanis aktívan turnéztatta a The Serenity Of Suffering albumot, aminek körútját mi is elcsíptük, és nagyon ott volt, úgyhogy panasznak helye nincs. Jonathan Davis azonban úgy döntött, hogy 2018-ban teljesen mással foglalkozik, egészen pontosan régóta húzódó szólólemezén ügyködik majd.

Az énekes és a szólóperformansz nem áll olyan messze egymástól, ugyanis Jonathan Davis and the SFA (Simply Fucking Amazings) bandájával két kiadványt már kiadott az évek során, melyek közül az egyik stúdióalbum volt. Ráadásul azt se felejtsük el, hogy JDevil néven DJ-zgetett is, az erre fogékony időszakában pedig összefogott Skrillex-szel, aki a 2011-es Path of Totality albumon segített be a Kornnak. „Imádok DJ-zni és őrült módon élvezni a zenét.” – mondta elektronikus projektjével kapcsolatban Davis.

10 év után jön az új lemez, a Nova Rockon is fellép vele

Régóta készülő szólólemeze azonban teljesen más lesz ennél, ez már az eddig hallottakból is egyértelműen kiderül. Valamint az is biztos, hogy a Kornt egy darabig jegeli Jonathan, mivel minden erejével a tíz éve készülő albumra összpontosít.

„A Kornt egy időre félreteszem, és a szólóalbumomon fogok dolgozni, amit végre befejezek. 2008-ban kezdtem, ami tíz évnyi munkát jelent. Ez a J.D.S.F.A. (Jonathan Davis And The Simply Fucking Amazings) néven futó lemez, azonban Shane Gibson gitáros sajnálatos halála miatt a zenekar nincs többé, úgyhogy innentől fogva ez csak J.D.”

Az énekes valamikor 2018 nyarára időzítette az album megjelenését, aminek néhány dalához klipeket is forgatott, úgyhogy hamarosan egyre többet ismerhetünk meg a hosszú ideje készülő műből. És ez még nem minden! Davis turnéra is indul, ráadásul szólóban, melynek első állomásai áprilisban lesznek Észak-Amerikában, azonban június elején Európába is benéz a fesztiválszezonra.

És hogy mi se maradjunk hoppon, a júniusi Nova Rock egyik húzóneve lesz, ahol június 14-én lép fel dalaival a Korn énekese. Mondanunk sem kell, már tűkön ülve várjuk a bulit! Ha nem akarsz lemaradni a ritkaságszámba menő koncertről, akkor kattints IDE és gyere velünk!

*

Forrás: loudwire.com


Oszd meg barátaiddal a Facebookon: