Bár még bőven az év elején járunk, ám friss interjúkban a Hollywood Vampires tagjai már a nyári koncertekre hangolnak, és azt ígérik, hogy egy olyan bulit tolnak az arcunkba, amit sokáig felemlegetünk.

Hollywood Vampires – Az év legjobb show-ját hozzák el Európába

Jelenleg mindenki ezerrel pörög a zenekarból

Mielőtt megmártóznánk a Hollywood Vampires tagjainak ígéreteiben, érdemes végigmenni azon, hogy külön-külön mivel foglalatoskodnak a szupercsapat tagjai. Adott három igen aktív művész, akik közül mindannyian tövig nyomják a gázt jelenleg. Johnny Depp szokásosan nem elégszik meg egy filmmel és rögtön kettőn munkálkodik, Joe Perry pedig az Aerosmith kötelékében szántja fel a világ legnagyobb színpadait. Ha elfelejtetted volna, a banda nyáron hozzánk is jön, ráadásul több mint 25 év után!

Alice Cooper hiába dolgozott 2019-ben négy kiadványon is, már bejelentette, hogy 2020-ban új albummal jelentkezik. Elmondása szerint még van néhány énektéma, amit fel kell venniük, de Bob Ezrin producerrel a lemez nagy részét már elkészítették. Az új anyag a Breadcrumbs egyenes folytatása lesz, egészen pontosan a szóban forgó EP (ami tavaly jelent meg) volt inkább egy kis ízelítő.

„Igen az volt az ötlet a Breadcrumbs kapcsán, hogy valamilyen szinten beavassuk a hallgatót abba, hogy mit fogunk csinálni a következő albumon. Az új lemezt arra a gondolatmenetre építjük fel, hogy a detroiti hard rock még mindig él. És mivel ez az én szülővárosom is, így az összes detroiti zenészt bevontam a munkába.”

„A The Vampires a világ legdrágább bárzenekara”

Miután pedig mindenki letudta a „kötelező” köröket a saját projektekkel, ismét útra indul a Hollywood Vampires. A gárda 2020. augusztus 15-én Mainzban indítja európai turnéját. Alice Cooper szerint a most következő koncerteket nem érdemes kihagyni, mert minden bizonnyal az év bulijáról maradsz le, ha nem nézed meg őket.

„Ez a show mindenkinek tartogat valamit. Szeretek azzal viccelni, hogy a The Vampires a világ legdrágább bárzenekara, de sokan nem veszik észre, hogy ez egy igazi rockbanda, nemcsak valami kis játékszer. Nem folytatnám, ha nem volna ilyen nagyszerű. Mindenki jól kijön egymással, a zenei kémia nem is lehetne jobb, a buli pedig a legnagyobb energiájú hard rock show lesz, amit egész évben látni fogsz. Soha nem unom meg a zenélést ezekkel a srácokkal!”

Természetesen az új lemez, a Rise dalai mellett az első anyagról is jönnek dalok, valamint feldolgozások, ahogy azt megszokhattuk a három remek zenésztől. Joe Perry is nagyon izgatott a koncertekkel kapcsolatban.

„Ugyanolyan nagyszerű lesz pár dalt játszani az új lemezünkről, mint néhányat halott és részeg barátainktól. A legutóbbi turnén maximális fordulatszámon pörögtünk, a rajongók nagyszerű támogatásának köszönhetően tövig nyomtuk a gázt. Legközelebb ugyanerre számíthattok, alig várjuk, hogy elinduljunk és mindezt bebizonyítsuk.”

Ha nem akarod kihagyni az év egyik legnagyobb buliját, akkor gyere velünk 2020. augusztus 27-én a klami várkastélyba, ugyanis mi ott leszünk! Katt IDE!

*

Forrás: nme.com, tonedeaf.thebrag.com


Oszd meg barátaiddal a Facebookon: