Végre véget értek a találgatások és már száz százalékosan biztosan kijelenthetjük: lesz új Guns N’ Roses-lemez! A banda ráadásul már el is kezdett rajta dolgozni, úgyhogy az őszi koncertek mellett lesz más is, amit várhatnak a rajongók.

Guns N’ Roses – Már készítik az új albumot

Szólóban is sikeresek, azonban ősszel újra turnéznak

Nemrég arról számoltunk be, hogy mennyire elfoglalt a Guns szinte összes tagja, mely helyzet még mindig fennáll. Slash ugyanis szólóbandájával turnézik, míg Duff McKagan kiadta új szólólemezét, amivel szintén ad néhány koncertet hamarosan. A szóban forgó Tenderness egyébként remek kritikákat kap világszerte, sokan meg is lepődtek azon, hogy Duff milyen remek előadó és hogy milyen könnyedén mozog a stílusok között. Hamarosan azonban újra hívja őket az anyahajó, vagyis a Guns N’ Roses, mivel ősszel turnéra indulnak. Erről Slash számolt be nemrég.

„Miután a szólóbandámmal lenyomjuk a Dél-Amerikai kanyart, egyenesen Európába megyünk, hogy ott fesztiválozzunk. Majd visszamegyünk az Államokba és Kanadába, hogy teljesítsük az első kanadai turnénkat és néhány másik koncertet. Mindez augusztusig tart, utána azonban csatlakozom a Guns N’ Roseshoz, ugyanis lesz egy rövid turnénk októberen.”

Slash kitért az új lemezre is, de ekkor még nagyon sejtelmesen nyilatkozott, ahogy Duff is inkább fenn akarta tartani a misztikumot. Slash azonban a biztonság kedvéért már egy új szólóalbumra valót összekalapált.

„A Conspirators a Guns N’ Rosestól függően fogja aktivizálni magát újra. Függetlenül ettől azonban már elkezdtem összeállítani a következő album anyagát.”

„Elkezdtünk dolgozni a cuccainkon”

Bár a tagok minden interjúban kihangsúlyozták, hogy pozitív a légkör a zenekaron belül, ennek ellenére nem lehetett biztosra venni lemezt, főleg azért nem, mert Slash szerint a Guns sosem tervek mentén működött. Nemrég azonban lerántotta a leplet arról, hogy mi zajlik a háttérben.

„Az a helyzet, hogy még semmit sem csináltunk eddig, és ilyenkor nem szeretek beszélni semmiről. Tudod, hogyan szoktak az emberek hazudni és promózni a szarságaikat… Szóval csak őszinte akartam lenni, és nem volt mit mondani eddig. Most viszont már tudom, hogy lesz egy őszi turnénk, valamint elkezdtünk dolgozni a cuccainkon. Tessék, elmondtam.”

Tehát most már biztos, hogy jön a 2008-as Chinese Democracy folytatása, csak győzzük kivárni! Pletykák mindig felreppennek erről-arról, és ez a tagokat is idegesíti néha. Kedvenc cilinderes gitárosunk például kicsit felkapta a vizet, amikor a neten elkezdett terjedni egy fotó, melyek szerint már Axl Rose malibui otthonában van és felvételeket készítenek az új anyaghoz.

„Felreppent a pletyka, hogy már ott vagyok, azonban még azelőtt, hogy tényleg ott lettem volna. Akkor egyszerűen idegesítőnek találtam a dolgot. Azonban izgatott vagyok a dolgaink miatt, úgyhogy minden király lesz.”

Ha még többet megtudunk, akkor jelentkezünk, úgyhogy légy résen!

*

Forrás: blabbermouth.net, blabbermouth.net


Oszd meg barátaiddal a Facebookon: