Vége a várakozásnak, ugyanis bejelentette a Five Finger Death Punch, hogy 2018 májusában megjelenik legújabb lemezük. Az albummal együtt Báthory Zoliék egy hatalmas turnét is beharangoztak, úgyhogy jobb, ha felkötöd a gatyádat!

Five Finger Death Punch – Készülj az új albumra!

„Mindenki, aki eddig hallotta, úgy gondolja, hogy ez a legjobb albumunk”

Megterhelő éven van túl a Five Finger Death Punch, ugyanis 2017 nyarán minden arról szólt, hogy Ivan Moody turné közben vesztette el józan eszét, aminek következtében kisebb csorbát szenvedett a banda ázsiója. A koncertkörutat végül Tommy Vexttel fejezték be Báthory Zoliék, és az sem emésztette fel őket, hogy a kiadójukkal folytatt jogi harc nem zárult le. A problémákat azonban a fényes jövő biztosítása végett megoldották, 2017. december 1-jén pedig egy válogatáslemez is kijött, melyen két új dalt vezetett elő a banda a rajongóknak. Ivan Moody rendbe jött, így most már semmi sem állhat az útjukba.

Sőt, nemrég bejelentették, hogy új albumuk 2018. május 18-án jelenik meg a Prospect Parknál, így végre fény derülhet arra, hogy milyen dalcsokor lapul már hosszú ideje a banda fiókjában. Nem titok ugyanis, hogy a lemez már jó ideje készen van, csak a jogi csatározás húzta az időt.

„Mindenki, aki eddig hallotta, úgy gondolja, hogy ez a legjobb albumunk. Van rajta jó néhány igazán nagyszerű, különböző dolog, melyek némileg szokatlanok tőlünk. Természetesen egy jó adagnyi van abból is benne, amit a Five Finger Death Punchtól elvárnak, de akad pár szilárd nóta, melyek kívül esnek a megszokott kereteken.”

Five Finger Death Punch – Készülj az új albumra!

Persze mi mást is mondhatna a banda az  And Justice For None lemezről, mely a rajongók nagy örömére a jól megszokott sima CD mellett deluxe és bakelit változatban is megjelenik. A két különböző borítóval támadó albumra ráadásul felfért a válogatásanyagon helyet kapó Gone Away, de a Trouble is ott zakatol, igaz csak a bővebb kiadásokon.

Hatalmas nyári turnéra készülnek

A csapat mindezzel párhuzamosan egy mindent elsöprő nyári turnét is bejelentett, amiről Báthory Zoli így vélekedik:

„2018 nyarának legnagyobb hard rock turnéját rakjuk össze, ahol még az előzenekarnak is van egy hatalmas világslágere. Lesz tűz, fények és hangos lesz. Egy olyan élmény, amit nem tölthetsz le, hanem ott kell lenned hozzá. Életünk során olyan 80 nyarunk van, úgyhogy használd ki!”

És hogy mire is gondolt? Nos, a Five Finger Death Punch nem másokkal, mint a Breaking Benjaminnel, a háromszoros Grammy-jelölt Nothing More-ral és a The Cranberries Zombie feldolgozásával taroló Bad Wolvesszal indul turnéra az Államokban a nyáron.

„Ez egy olyan turnécsomag, amely manapság elég ritka. Egy olyan turné, mely életben tartja a zenét és izgalmassá teszi, ugyanakkor bemutatja a közönségnek az új zenekarokat, akik az arénarock következő generációját képviselik.”

Mindezt Larry Frank, a Frank Productions/Live Nation tulajdonosa mondta, akinek igaza van, ugyanis ezen a nyáron nem nagyon lesz ennél nagyobb dobás, talán csak a Slayer búcsúturnéja, melyen a Lamb Of God, az Anthrax, a Behemoth és a Testament is részt vesz.

Hogy Zoliék mikor jönnek a lemezzel Európába azt nem tudni, de reméljük hamarosan, hiszen mi is szeretnénk ott lenni az egyik koncerten. Addig is kövess minket, mindenképpen szólunk, ha megtudunk valamit!

*

Forrás: loudersound.com, blabbermouth.net


Oszd meg barátaiddal a Facebookon: