Megjelent a Disturbed új albuma, az Evolution. David Draimanék a szokásosnál jobban elengedték magukat, és a frontember szerint erre szükség is volt, hogy olyan helyekre jussanak el zeneileg, ahol még nem jártak. Ha ez nem hangozna elég izgalmasan, akkor eláruljuk, hogy hamarosan élőben is láthatóak lesznek.

Disturbed – Kiterjesztették szárnyaikat

„Nincsenek korlátok és nincs meghatározva, hogy kik vagyunk”

Ahogy nemrég már jeleztük: október 19-én új albummal rukkolt elő a chicagói Disturbed. A srácok 2015-ös hangos visszatérésük óta már a második lemezüket szállították le (ha az abban az évben kiadott Immortalized albumot is beleszámítjuk), és ezúttal sem hagyták cserben a rajongókat. Kísérletezőbb és változatosabb albumot raktak le az asztalra, aminek katalizátora mindenképpen az volt, hogy kicsit elengedték magukat.

„Nagyon kényelmes, hogy bármikor és bármilyen irányba indulhatunk. Nincsenek korlátok és nincs meghatározva, hogy kik vagyunk, ez pedig önbizalmat adott nekünk ahhoz, hogy kissé kiterjesszük szárnyainkat. Ennek eredménye pedig ott van ezen a lemezen.”

A csapat főnöke ráadásul kisebb változáson ment keresztül kinézetben, hiszen megszabadult ikonikus állpiercingjétől, amit azzal magyarázott, hogy 45 évesen már igen furcsának érezte a dolgot.

„Igazából rohadt idegesítő volt. Továbbá fura volt 45 évesen ezzel rohangálni, szóval úgy éreztem, itt az idő.”

„Megpróbálunk annyi mindent belezsúfolni 2019-be, amennyit csak tudunk”

Ahogy azt legutóbb megígértük, mindenképpen szólunk, ha lesz közelben koncert, és igazából nagyon hamar el is jött az alkalom, ugyanis a Disturbed bejelentette 2019-es turnédátumait.

„Valószínűleg a következő év nagy részében olyan helyeken játszunk, amelyeken általában szoktunk, az Egyesült Államoktól, Kanadától kezdve Ausztrálián és Új-Zélandon keresztül egészen Japánig, Európáig és Oroszországig. Megpróbálunk annyi mindent belezsúfolni 2019-be, amennyit csak tudunk, és majd meglátjuk az év végére, hogy ez eltart-e az azt követő évig.”

Igaz Magyarországon sosem jártak még, de a szomszédban rendszeresen megfordulnak (tavaly el is csíptük őket az Avenged Sevenfolddal), úgyhogy ennek fényében 2019-ben sem hagyják ki Bécset, és a Wiener Stadthalléban lépnek fel áprilisban. A turné észak-amerikai állomásain a Three Days Grace kíséri őket, úgyhogy csak reméljük, hogy Európába Davidékkel jönnek. Ha szeretnél velünk jönni a bulira, akkor kattints IDE!

*

Forrás: blabbermouth.net, blabbermouth.net


Oszd meg barátaiddal a Facebookon: