Ariana Grande nagy formában van, ugyanis rövid idő alatt két lemezt adott ki. Legutóbbi, februárban megjelent Thank U, Next című lemezéről pedig nem kevesebbet állít, mint hogy megmentette az életét.

Ariana Grande – Az album, mely megmentette az életét

Folyt a pezsgő az új album készítése közben

Alig több mint fél éve írtunk Ariana Grande kisasszonyról, és már akkor jeleztük, hogy jön az új lemeze, a 2018 nyarán megjelent Sweetener folytatása. Nagyon ritka, hogy rövid idő alatt megszületik az új album, de az énekesnő számára ez gyakorlatilag egy életmentő lemez volt, hiszen magánéletében tragédia tragédiát követett.

„A legjobb barátaimmal készítettem nagyon rövid idő alatt és igazából megmentette az életem. Hihetetlenül nehéz volt ez az időszak, de a barátaim nagyszerűvé és hihetetlenné varázsolták. Mindent megváltoztatott az életem körül, és elcsépelten hangzik, de ez volt a legszebb. Nem hiszem, hogy az élet valaha is olyan rossz volt, mint amikor hozzáfogtunk a lemezhez.”

Társai is hasonlóan vélekednek, Victoria Monét, aki hat dalt jegyez a lemezen, ráadásul azt is elárulta, hogy két hét alatt született meg az új album, melyhez az érzelmi töltet nagy segítséget adott, meg persze néhány üveg pezsgő.

„Értelemszerűen ez egy nagyon embert próbáló időszak volt, de a zene egy természetes gyógyító mechanizmust indított el. Erre támaszkodtunk, néhány pezsgősüveg kíséretében. Az első héten már volt vagy kilenc dalunk, majd a következő hete ezeknek a csiszolásával, szerkesztésével töltöttük.”

A februárban kiadott Thank U, Next ráadásul zeneileg is hozott új dolgokat, mivel ezúttal nem a szokásos pop és soul beütéseket hallhatjuk rajta. Mindezt Ariana egyik szerzőtársa, Jameel Roberts is megerősítette.

„Általában pop albumokat vagy soul vezérelte felvételeket hallhatunk tőle, de néhány dal ezek közül nagyon különböző. Azt gondolom, hogy fejlődik.”

Pár nap és Bécsben lép fel Ariana

Hogy ez a fejlődés és kemény időszak mit hoz ki belőle a színpadon azt egyelőre nem tudni, de hamarosan mi is részesei lehetünk. Előtte azért még Boyfriend címmel egy új dal készítése is belefért, amiben a Ariana turnétársai, a Social House tagjai is feltűnnek.

„Az emberek akarják érezni a szerelmet, de nem szeretnék definiálni a kapcsolatukat és teljes mértékben elköteleződni, bízni és megengedni maguknak, hogy tényleg szeressenek valakit. Még akkor sem, ha tényleg ezt akarják. Szerettünk volna valami felemelő dolgot készíteni, mely megragadja az előrelépéstől és bizalomtól való félelmet, valamint a megbántástól, esetleg attól az érzéstől való félelmet, hogy nem vagyunk elég jók annak a bizonyos személynek. Ugyanakkor azt is bele akartuk szőni, hogy milyen végzetesen belehabarodni valakibe.”

az új dalokat pedig hamarosan élőben is letesztelheted, ugyanis Ariana Grande európai turnéja befarol Európába és minket sem kerül el.

Ariana Grande 2019. szeptember 3-án a bécsi Stadthalléban lép fel, úgyhogy nem érdemes kihagyni az alkalmat, ha szereted! Katt IDE és gyere velünk!

*

Forrás: rollingstone.com, rollingstone.com, billboard.com


Oszd meg barátaiddal a Facebookon: