Vészesen fogy az idő a Slipknot új albumának megjelenéséig, ráadásul a bandát nyáron két alkalommal is elcsípheted, hiszen nemcsak nálunk, hanem a szomszédos Nova Rock fesztiválon is fellépnek. A szóban forgó bulikon ráadásul már teljesen más maszkokban feszítenek majd Corey Taylorék.

Slipknot – Már új maszkokkal támadnak a nyári koncerteken is

„A Slipknot az album érzetet szeretné átadni”

Nem is olyan rég már beharangoztuk a Slipknot új albumát, azonban most megérkeztek a legfontosabb infók, amiket minden rajongónak kőbe kell vésnie. Az már nem titok, hogy augusztus 9-én jelenik meg a Roadrunner Recordsnál az új album, azonban most már az is nyilvános, hogy a hatos Slipknot-lemez We Are Not Your Kind címmel landol a boltokban. A hírhez természetesen Jim Root gitárosnak is volt hozzáfűznivalója:

„Ennek az albumnak a megírására és a kidolgozására szánt a csapat eddig a legtöbb időt. Inspirációt azok az előadók nyújtottak nekem ez alkalommal, akik teljes lemezekben gondolkodnak és nem csak önálló dalokban. Ezzel szemben a zeneipar mára már csak dalokkal foglalkozik. A Slipknot az album érzetet szeretné átadni, elejétől a végig!”

Erre pedig minden bizonnyal sor kerül, hiszen remek dalokat szállítottak le eddig, igaz az elsőként bemutatott All Out Life nem kap helyet a soron következő albumon, a frissen debütált Unsainted viszont annál inkább. A nóta ráadásul lerántotta a banda új maszkjairól is a leplet, úgyhogy lehet gyönyörködni a srácok új „arcában”.

A nyári koncerteken már láthatod az új tagot is

Azt viszont még most sem tudni, hogy ki a csapat új tagja, ugyanis Jimmy Kimmel show-jában és a fent említett klipben is látható egy új ütős, akit a nemrég kitett Chris Fehn helyett vett be a gárda. A rejtélyes kilencedik elemről azonban nem mostában hullik le a lepel, főleg nem akkor, ha Corey Tayloron vagy Shawn Crahanan múlik. „A poszt, amiről vagy beszélnek, vagy nem, az senkinek sem a kib.szott dolga.” – zárta rövidre a témát utóbbi.

Slipknot – Már új maszkokkal támadnak a nyári koncerteken is

Crahan ugyanakkor igen sötét időszakon megy keresztül, ugyanis a napokban vesztette el 22 éves lányát, Gabrielle-t, aki rövid élete során ádáz harcot vívott drogfüggőségével, és – bár hivatalosan nem erősítették meg halálának okát – úgy tűnik, ez is végzett vele.

Mindez azonban nem állítja meg a zenekart és hamarosan turnéra indulnak, melynek nemcsak a Nova Rock fesztiválos állomását tudod elcsípni, hanem IDE kattintva a VOLT Fesztiválon is megnézheted a bandát, ha csatlakozol hozzánk. Hidd el, megéri, ugyanis a remek hangulatú utazás mellé kapsz egy igen súlyos Slipknot-bulit is! Ugye velünk jössz?

*

Forrás: nme.com, blabbermouth.net


Oszd meg barátaiddal a Facebookon: