Hamarosan új albummal jelentkezik a Skillet. A memphisi gárda nem sokáig váratta rajongóit és elkészítette új lemezét, mely Victorious névre hallgat. Az albummal pedig ismét hatalmas magasságokba törnek.

Skillet – A zenekar, akik rengeteg lemezt adtak el, de még nem hallottál róluk

Már több mint 12 millió lemezt adtak el

Furcsa lehet az, amit a címben olvashatsz, de John Cooper frontember szerint ez jellemzi a Skilletet. Hiába adtak el már több mint 12 millió lemezt, hiába a két Grammy-jelölés és megannyi bezsebelt díj, sokan azt sem tudják, hogy eszik vagy isszák őket.

„Úgy hirdetjük magunkat, mint a legtöbb lemezeladással rendelkező banda, akikről sosem hallottál. Általában amikor elkezdem ezt a mondatot, akkor az emberek úgy néznek rám, mintha valami nagyképű dolgot mondanék, de a mondat végén jön ez a fura kettősség.”

2016-os Unleashed című albumuk azonban rengeteg új rajongót vonzott be az olyan őrületes slágerek miatt, mint a Feel Invincible vagy a Stars. A banda szerint egy vérbeli Skillet-lemez pont olyan, mint amit a legutóbb is összehoztak.

„Amikor visszatekintek arra, amit az Unleasheden hoztunk össze, akkor rájövök, hogy az egy igazán energikus és szórakoztató lemez. Ilyen egy nagyszerű Skillet-album: dalok, melyek arra késztetik az embereket a koncerteken, hogy az öklüket a magasba emeljék, esetleg átvezesse őket a futáson, vezetésen vagy bármin át, amit éppen csinálnak.”

„Minden egyes nap harcolj azért, hogy legendás lehess!”

A zenekar azonban már új anyagára koncentrál, mely 2019. augusztus 2-án jelenik meg az Atlantic Recordsnál Victorious címmel. Az első dalt ráadásul le is szállította az amerikai gárda az anyagról, ami szokásos Skillet-himnusz, persze ezúttal sem kevés üzenettel a hallgatók felé.

„A Legendary üzenete az, hogy vedd számításba az életed. Rengeteg nehéz szakasz lesz az életedben, melyek néha a padlóra késztetnek, de az életednek fontosnak kell lennie. Te vagy az egyetlen ilyen hosszú ideig a Földön, úgyhogy minden egyes nap harcolj azért, hogy legendás lehess!”

És ha már rajongók és koncertek: a banda megnyomja a nyári fesztiválszezon után beköszöntő őszt, és például hazánkba is ellátogatnak, ráadásul dupla bulival. A koncerteken pedig te is megtapasztalhatod a Skillet rajongói bázisának sokszínűségét.

„Az a nagyon érdekes a Skillet rajongói bázisában, hogy nagyon változatos. Vannak keresztény rajongók, templomi kórus tagok, de vannak hard rock rajongók is, továbbá olyan fanok, akik szeretik a Metallicát és a Slipknotot. Ők mindannyian szeretik a Skilletet, ugyanakkor olyan rajongókkal is találkozni, akik nem szeretik a rockzenét, de minket mégis imádnak.”

Ne feledd, a banda 2019. november 22-én és 23-án játszik Budapesten, méghozzá az Akvárium Klubban!

*

Forrás: billboard.com


Oszd meg barátaiddal a Facebookon: