Újabb elismerést zsebelt be Pink. Az énekesnő a hollywoodi hírességek sétányán kapott csillagot, melyre nagyon büszke, és még most sem hiszi el, hogy mindez megadatott neki. Ugyanakkor gőzerővel hangol Beautiful Trauma turnéjának újabb körére, mely hozzánk közel is megveti lábát.

Pink – Hollywood legújabb csillaga

„Van egyfajta hatalom a magadba vetett bizalomban”

Nem is olyan rég írtunk arról, hogy Pink nem áll le, hanem a hihetetlen sikerek ellenére is megy előre és jobbnál jobb dalokkal, lemezekkel örvendezteti meg rajongóit. Mindennek újabb gyümölcse legutóbbi elismerése, nevezetesen a csillag, amit a Hollywood Walk Of Fame-en, vagy magyarosan a hollywoodi hírességek sétányán kapott. Az ünnepélyes ceremóniára 2019. február 5-én került sor, ahol férjével és gyermekeivel együtt jelent meg, majd nekik köszönetet mondva tekintett vissza az elmúlt 23 évre.

„Ez szürreális. Egy utazás volt visszatekinteni arra a karrierre, amit sikerült összehoznom. 23 évvel ezelőtt írtam alá az első lemezszerződésemet, és még csak 23 és fél éves vagyok, haha. Van egyfajta hatalom a magadba vetett bizalomban. Lehet, hogy nem a legjobb, amit csináltál, vagy nem te vagy a legcsinosabb, a legmagasabb, a legviccesebb, a legtehetségesebb, vagy bármit is mondasz, de ha makacs vagy és nem adod fel, valamint keményen dolgozol, akkor senki sem lehet olyan, mint te. A mai nap egy megtiszteltetés számomra, ami mindezt bizonyítja.”

Pink azt is kiemelte, hogy egész életében turnézó zenész szeretett volna lenni és kiemelkedő a műfajában, ami valljuk be, sikerült is. „Amikor nem adtam el lemezeket, akkor arénákat töltöttem meg. Nem volt szükségem arra, hogy népszerűségi versenyeket nyerjek, egy kib.szott turnézenész akartam lenni” – mondta felspannolva.

„Inkább énekelek élőben és éneklek sz.rul, minthogy tátogjak”

Mindez meg is valósult, és ugyan ahogy korábban is ecseteltük, nem egyszerű a teljes családdal róni a köröket a világban, láthatóan mégis élvezi Pink ezt az életmódot, hiszen hamarosan indul Beautiful Trauma turnéjának következő felvonása. Az első kanyar igen sikeres volt, ugyanis koncertjeit minden alkalommal több mint 10 ezer rajongó előtt adta, egy este pedig sosem kaszált fellépésével 1,6 millió dollárnál kevesebbet.

„Imádok turnézni, imádok élőben énekelni és imádom látni a rajongóimat. Egyszerűen hihetetlenek, nagyon jól érezzük magunkat a koncerteken. Playbackelni azonban egyenesen utálok, inkább énekelek élőben és éneklek sz.rul, minthogy tátogjak. Azt vettem észre, hogy még ha fejjel lefelé lógok is, az emberek hallanak engem, szóval ez így rendben is van.”

Ebből a kijelentésből érződik, hogy hamarosan induló turnéján is mindent belead, így minden bizonnyal 2019. július 24-én a bécsi Ernst Happel Stadionban is, ahol mi is ott leszünk. A koncertutazásra még van helyünk járatunkon, úgyhogy ha nem tudod, hogyan utazz, akkor kattints IDE!

*

Forrás: eonline.com, billboard.com, news.com.au


Oszd meg barátaiddal a Facebookon: