Rajongók milliói várták hosszú ideje, hogy új albummal jelentkezzen napjaink egyik legsikeresebb előadója, Pink. Az énekesnő öt év elteltével adott ki lemezt 2017 őszén, mely a Beautiful Trauma címet kapta, és hamarosan Európába is elhozza új anyagát.

Pink – Az élet traumatikus, de szép

Továbbra is elképesztő sikerek szárnyán utazik

Hosszan lehetne sorolni, hogy első albumának megjelenése óta eltelt 18 évben milyen sikereket zsebelt be Pink, de talán a legbeszédesebb az, hogy eddigi karrierje során több mint 100 millió lemezt adott el, mellyel nem sokan büszkélkedhetnek rajta kívül. Ennek ellenére 2012-es Truth About Love albumának folytatására sokat kellett várni, ugyanis 2017 októberében jelent meg. Pink ennek megfelelően igen lelkes volt.

„Nem is lehetnék ennél izgatottabb. Őrületesen büszke vagyok erre az albumra. Már egy ideje, hogy nem jelentkeztem lemezzel, hálás vagyok az eddigi évekért, és alig várom a következő fejezetet veletek!”

Az album igen jó visszhangot kapott, és eladások terén is jól teljesített, ugyanis a megjelenést követő első héten 408.000 példányt adtak el belőle az Egyesült Államokban, így megérdemelten nyitott a nívós Billboard 200-as lista tetején. A lemezen egyébként Pink viszi a prímet, mindössze egyetlen vendég tűnik fel rajta, méghozzá Eminem képében. A címet pedig elég egyszerűen magyarázta az énekesnő.

„Az élet kib.szottul traumatikus, de hihetetlenül szép is. Rengeteg szépség és gyönyörű lélek van körülöttünk. Élvezzétek!”

A turnék sem szólnak bele a családi életbe

Természetesen a turnék sem maradhatnak el, melyeknek igen üde színfoltja az, hogy családjával együtt utazik Pink, ráadásul gyermekeit is magával viszi. Ha pedig a 2016 végén született fiának etetéséről van szó, akkor a koncertek sem zavarhatnak be a képbe.

„Már három napja a buszon vagyok és nem aludtam semmit, úgyhogy nagyszerű. [mondta egy pár hónappal ezelőtti interjúban – a szerk.] Tudom, hogy így ez nehéz menet lesz, de nagyszerű emlékekkel gazdagodunk. Amikor elindult a Truth About Love Tour, akkor Willow tizennégy hónapos volt, és amikor lejöttem a színpadról, akkor etettem meg. Ez idő alatt alakult ki közöttünk a kapocs, és ez az egyik kedvenc pillanatom. Jamesonnal most pedig ugyanezt csinálom.”

Arra is megvan a magyarázata, hogy miért a nehezebb utat választja, és miért nem hagyja másra gyermekeit a turné alatt.

„Ha dadusok nevelnék fel a gyermekeimet én pedig csak rocksztárkodnék és buliznék folyamatosan, akkor nem lennék sikeres és boldog.”

Mindez pedig teljesen érthető, és talán valóbban ennek köszönhető az, hogy minidig boldog és kiegyensúlyozott, és hogy hatalmas bulikat csinál a koncerteken. Ebben ráadásul hamarosan neked is részed lehet, hiszen 2019. július 24-én a bécsi Ernst Happel Stadionban lép fel Pink. A bulin természetesen ott leszünk, úgyhogy ha jönni szeretnél, akkor kattints IDE és váltsd meg a jegyed minél hamarabb!

*

Forrás: redbookmag.com, officialcharts.com, variety.com


Oszd meg barátaiddal a Facebookon: