Készül az új Papa Roach-album, a 2015-ös F.E.A.R. folytatása, amiről már legurított egy dalt Jacoby és kompániája, így bele is fülelhettünk abba, hogy a legkeményebbnek titulált előd után mivel kívánnak nagyot dobbantani a kaliforniai srácok. Az album munkálataihoz szükséges összeget a mai trendeknek megfelelően a rajongók segítségével kalapolták össze, aminek köszönhetően exkluzív ajándékok közül válogathatnak a legvérmesebb Papa Roach-fanok.

Papa Roach – Még a stúdiójukat is odaadják neked

Nehéz lesz felülmúlni a F.E.A.R.-t?

Miután 2015 januárjában kiadták a legkeményebbnek nevezett F.E.A.R. című lemezt, nagy vágtába kezdett Jacoby Shaddix és csapata, ugyanis végigmeneteltek az egész világon, hogy mindenkinek az arcába nyomják legújabb kinyilatkoztatásukat.

A F.E.A.R. nemcsak azért különleges album, mert mindössze 36 percet igényel a végighallgatása, hanem ez volt az első alkalom, amikor vendéget is beengedtek zenei műhelyükbe a vacaville-i srácok.

A korongon a népszerű detroiti rapper, Royce da 5′9″ és az In This Moment vadóc énekesnője, Maria Brink is hallható, ráadásul mind a ketten rendesen odatették magukat, mivel a kislemezdalként is bemutatkozó Gravity és Warriors is nagy sikereket aratott.

Ezek után nem csoda, hogy hosszúra nyúlt a banda sikeres turnéja.

2016-ban azonban visszavettek a tempóból, és új albumukra koncentráltak, mellyel megpróbálják legutóbbi sikereiket is túlszárnyalni. Persze szeptemberben azért befért a programba egy nagyszabású kanadai turné, melyen a Five Finger Death Punch és a Sixx:A.M. társaságában járták végig a legfontosabb koncerttermeket.

A rajongók is nagy szerepet vállalnak az új lemez elkészültében

Bár a Papa Roach már régóta koptatja azokat a bizonyos világot jelentő deszkákat – ráadásul kiadójuk is van az Eleven Seven Music személyében –, mégis rajongói kampányt indítottak a Pledge Music-kal karöltve, hogy összekalapolják a stúdiós munkálatokhoz (is) szükséges pénzeket.

Papa Roach – Még a stúdiójukat is odaadják neked

Ezzel együtt természetesen rengeteg különleges ajándék is elérhetővé vált a rajongók számára, melyek közül jöjjön néhány érdekesség: Skype-beszélgetés a srácokkal, személyre szóló akusztikus buli a kertedben, egy nap a stúdióban a fiúkkal, hűtő a stúdióból.

Mindez igazából csak kismiska, hiszen a legnagyobb elérhető „ajándék” a banda teljes stúdiója! Igen, ez bizony komoly! Ha van 600 ezer dollárod feleslegben, akkor ennyit kell kiperkálnod azért, hogy megvehesd a Papa Roach sacramentói stúdióját, természetesen felszereléssel együtt.

Előtte azonban leszállítják a 2017-re ígért lemezt, amiről nagy meglepetésre kidobtak a netre egy hangulatkeltő dalt, Crooked Teeth címmel. Kíváncsian várjuk az album megjelenését, és persze reméljük, hogy újra a nyakukba veszik a világot, és hozzánk minél közelebb jönnek, hogy élőben is meghallgathassuk a F.E.A.R. folytatását!

*

Forrás: http://teamrock.com/news/2016-11-02/listen-to-new-papa-roach-song-crooked-teeth, http://www.pledgemusic.com/projects/paparoach

Oszd meg barátaiddal a Facebookon: