Nem sokat kell várni az extravagáns énekes új albumára, ugyanis a 2015-ös The Pale Emperor folytatása már a kanyarban van, Manson szerint pedig 2017 elején meg is jelenik. A friss anyagot ugyanakkor furcsa viselkedésével promózza az énekes, hiszen legutóbbi koncertjei és médiaszereplései láttán felmerülhet a kérdés mindenkiben: Vajon minden rendben van Marilyn Manson egészségével?

Marilyn Manson – Meghökkentő viselkedéssel készül új lemezére

Új filmen és albumon dolgozott az utóbbi időben

2017. február 14. A dátum, amit minden elkötelezett Manson-rajongónak fel kell jegyeznie a naptárába, ugyanis ekkor jelenik meg az énekes 10. stúdióalbuma, a Say 10. A 2015-ös The Pale Emperor folytatásáról egyelőre nem sokat tudni, sőt, még az is előfordulhat, hogy ez csak egy munkacím az indusztriális metal antikrisztusától.

Marilyn Manson – Meghökkentő viselkedéssel készül új lemezére

Az utóbbi időben egyébként nemcsak új dalokkal, hanem filmes karrierjével is sokat foglalkozott Manson, legújabb dobása a Let Me Make You A Martyr, melynek rendezője Corey Asraf és John Swab. A közel sem vidám hangulatú mozifilmben az énekes egy bérgyilkost alakít, akit egy drogdílerként is tevékenykedő apa fogad fel, hogy ölje meg fogadott fiát, mivel az folyamatosan ellene szegül.

A film 2016 nyarán debütált a montreali Fantasia International Film Festivalon, a mozikba pedig várhatóan 2016 őszén érkezik.

Vajon minden rendben van vele?

A filmben látható rideg, ijesztő és elmezevarodott aura mostanság a valóságban is vastagon körülveszi Mansont, legalábbis az utóbbi koncertjeire ellátogató rajongók biztos, hogy kaptak belőle egy jó adaggal.

2016 nyarán a Slipknottal turnézott az Államokban, és pár alkalommal igencsak kiábrándító teljesítményt nyújtott, amit megfejelt háborodott viselkedésével is. Az egyik bulin például a keverőpultnál tevékenykedő hangmérnököt akasztotta ki azzal, hogy folyamatosan elállította a potmétereket, majd pedig meglehetősen ronda módon utasította technikusát arra, hogy csináljanak valamit a színpadon éktelenkedő kábelrengeteggel (ami valójában egy szál zsinór volt), mielőtt felbukna benne.

A koncerteken kívül többi szereplése is emlékezetes volt mostanában: az Alternative Press díjátadóján szintén „nagyot alakított”, valamint abban az interjúban is zagyvaságokat beszélt össze-vissza, melyben felfedte friss lemezének címét és megjelenési dátumát.

Egyik legjobb barátja, a Limp Bizkit gitárosa, Wes Borland meg is szólalt ezzel kapcsolatban: szerinte Mansonnak jobban kellene figyelnie az egészségére, mert ha így folytatja, akkor szervei felmondják a szolgálatot.

Reméljük, nincs semmi komoly probléma az énekessel, csak szokásos polgárpukkasztó és zűrös habitusát hozza, amivel kvázi felkészíti rajongóit Say 10 nevű művére.


Oszd meg barátaiddal a Facebookon: