2016-ban egy jó darabig az új albumnak sokáig híre sem volt, mivel ősszel arra is futotta a srácoknak, hogy 2006-os nagy sikert hozó Sam’s Town című alkotásukat két napig ünnepeljék a Las Vegas-i Sam’s Town Hotel and Gambling Hallban.

The Killers – A kaszinóvárosban is volt karácsony

A barátok, a család és 1700 szerencsés rajongó körében tartott koncertek jó hangulatban zajlottak, a helyszínen pedig minden a zenekar sikerkovácsáról szólt, még a blackjack asztalokat és a zsetonokat is Killers-logó díszítette. A banda kétségtelenül sokat köszönhet első két albumának, hiszen a kétezres évek elején hirtelen tettek nagy népszerűségre szert.

„Nagyon gyorsan növekedtünk abban a két évben. Amikor két éven keresztül csak a bőröndödből élsz, és különféle emberekkel beszélsz, tanulsz tőlük, akkor rájössz, hogy milyen különböző helyről származol. Vegas mindig az otthonunk lesz, itt születtem és itt nőttem fel, és még mindig kötődöm valamilyen szinten ehhez az istenverte helyhez. Ha-ha.”

A nyilatkozatot elkövető Ronnie Vannucci dobos ugyan már Kaliforniában él, de még mindig nagyon szorosan kötődik szülővárosához, ahogy az egész csapat, hiszen jelenleg is saját, nevadai stúdiójukban dolgoznak 5. stúdiólemezükön, ami várhatóan 2017 nyarán jelenhet meg.

*

Forrás: http://www.rollingstone.com/music/news/the-killers-celebrate-10-years-of-sams-town-w443053, http://islandrecords.umg-wp3-dev.com/thekillerschristmas/

Oszd meg barátaiddal a Facebookon: