Talán már senkinek sem ismeretlen Michael Bublé utóbbi két évének tragédiája, azonban az mindenki számára újdonság lehet, hogy a bársonyos hangú énekes milyen pozitív töltettel tért vissza. Hamarosan ráadásul élőben is megbizonyosodhatunk róla, hiszen Európát is célba vette.

Michael Bublé – Minden egyes koncertet megél

Ő is Hollywood csillaga lett

2018 őszén, hosszabb szünet után tért vissza a zenei körforgásba Michael Bublé. Az énekes családi tragédia miatt tette félre a zenélést, mely szerencsére pozitív kimenetelű volt, így nem csoda, hogy hatalmas energiával tért vissza. Love című lemeze ráadásul úgy született meg, hogy nem kellett erőltetni, a családjával, barátaival és zenekarának tagjaival töltött idő eredményezte.

„Tettem, amit tennem kellett és a családot raktam az első helyre. Azt csináltam, amit mindenki más csinált volna. Azonban egész nap emlékeztem arra, hogy miért is imádtam zenét szerezni.”

Mindennek tetejébe pedig a hab az volt a tortán, hogy nem sokkal a lemez megjelenése előtt csillagot is kapott a hollywoodi hírességek sétányán, amiért elképesztően hálás az életnek. Bublé elmondása szerint nagyon örül, hogy 43 éves korában érte a megtiszteltetés, hiszen sokkal jobban tudja most értékelni, mint mondjuk ahogy azt 28 évesen tette volna.

Visszatérve a Love című albumhoz, nagy sikereket könyvelhet el vele Michael, hiszen Kanadában platina minősítést ért el, több országban pedig aranyat hozott neki, többek között Magyarországon is, ahol a MAHASZ listán a harmadik helyen nyitott az album.

„Sokkal inkább hangzok Kanye Westnek, mint Michael Bublénak”

A szóban forgó lemezen ismét David Foster producerrel dolgozott az énekes, és hogy miért, arról így vélekedett:

„Ő mindig véd és táplál művészi szinten. Látnod kellene azokat a dolgokat, amiket mondok vagy írok neki. Valószínűleg sokkal inkább hangzok Kanye Westnek, mint Michael Bublénak. Nem tudtam, hogy vissza fogok térni, de azt mondtam neki, hogyha erre sor kerül, akkor ennek őszintének kell lennie. Olyan zenészekkel akartam az általam szeretett dalokat elkészíteni, akiket szeretek.”

Ilyen pozitív és sikeres visszatérés után pedig nem maradt más hátra, mint a turné, mely régóta zakatol és egy rövid brit kanyar után ugyan visszakanyarodik az amerikai kontinensre, de ez nem jelenti azt, hogy nem tér vissza Európába. 2019 őszén ugyanis újból Európa legnagyobb koncerthelyszínein hallhatjuk a bársonyos hangú énekest, aki minden koncertet megél a családi trauma után.

„A visszatérés igazán gyönyörű volt. Minden koncertet megélek és minden egyes alkalmat, amikor valakivel találkozok az utcán. Ez egy hatalmas lehetőség, hogy a szemekbe nézzek és kifejezzem nagyrabecsülésem, valamint azt, hogy mennyire hálás vagyok a szeretetért és az együttérzésért.”

Ha te is szeretnéd élőben látni, akkor csatlakozz hozzánk, 2019., szeptember 16-án ugyanis Zágrábban hallgatjuk meg őt. Ugye jössz? Kattints IDE a Michael Buble koncertutazás részleteiért!

*

Forrás: narcity.com, billboard.com, today.com


Oszd meg barátaiddal a Facebookon: