2016 legnagyobb rockzenei szenzációja 2017-ben is folytatódik, ráadásul a pletykák valósággá váltak, és Európába is elrepülnek Axl Rose-ék, hogy felejthetetlen bulikkal örvendeztessék meg rajongóikat. A csapat hasonló módon mint az Államokban, sejtelmes hirdetésekkel vezette fel turnéját, szóval rendesen feltüzelték híveiket, így nem csoda, hogy mindenki tűkön ülve várja a klasszikus hármas vezette banda fellépését.

Guns N’ Roses – Nem felejtettek el minket sem

Axl ötlete volt a reunion

Legutóbb azt taglaltuk, hogy a Guns énekese mindenkire gondolt a reunion kapcsán, csak a többiek hozzáállása miatt nem jött össze a legendás zenekar teljes klasszikus felállása. Azt azonban érdemes tudni, hogy a sokak által szapult frontember volt az újraegyesülés katalizátora, amiben nagy segítségére volt a Coachella főembere, Paul Tollett.

A népszerű kaliforniai fesztivál fejese késztette arra Rose-t, hogy elővegye a telefont és felhívja Slash-t.

„Amikor egyre valóságosabbnak tűnt a dolog, írtam a menedzsmentnél Fernando Lebeisnek, hogy adja meg Slash számát. Fernando azt írta vissza: hogyha ez csak egy vicc, akkor megöl. Majd felhívtam Slash-t, aki turnén volt, és megbeszéltünk egy találkozót, de valami mindkettőnk időbeosztásába közbejött, úgyhogy nem valósult meg a dolog. Végül októberben csak sikerült találkoznunk, elhívtam a házunkba vacsorázni. Nem sokkal ezután Duff-al is összefutottunk, és beszélgettünk, tervezgettünk.”

Guns N’ Roses – Nem felejtettek el minket sem

A Guns pedig 2016 elején útra indult, a többi pedig már történelem… A Not In This Lifetime első felvonása – ami Észak- és Dél-Amerikát is bevette – irtózatosan sikeres volt: több mint 2 millióan vettek jegyet a koncertekre és szinte mindenütt teltház előtt játszott a banda.

A magyar rajongók sem maradnak hoppon

Hiába a hatalmas bevétel és a rengeteg kritika, a csapat másodgitárosa, Richard Fortus a napokban tiszta vizet öntött a pohárba Axllel kapcsolatban:

„Hogy a pénz motiváló tényező lenne számára? Egyáltalán nem. Sosem úgy ismertem Axlt, aki bármit is pénzért csinált volna, ha így lenne, akkor a reunion már rég összejött volna. Őszintén szólva, nem hinném, hogy a pénz bárkit is motiválna a csapatban, a csillagok egyszerűen csak így álltak. Nem volt basszerosunk és gitárosunk sem, valahogy így történt az egész.”

Guns N’ Roses – Nem felejtettek el minket sem

A koncertkörút pedig 2017-ben is robog tovább, hiszen a korábban bejelentett ausztrál, valamint közel- és távol-keleti állomások mellett Európába is befordul a Guns N’ Roses, méghozzá májusban.

A Dublinban startoló kör Magyarországot ugyan nem érinti, de nem kell aggódniuk a hazai rajongóknak sem, mivel Bécs is bekerült a koncert menüjébe, méghozzá július 10-re.

Az Ernst Happel Stadionban lévő bulira utazást szervezünk. Ha nem akarsz lemaradni a 2017-es év legnagyobb durranásáról, akkor érdemes nagyon sietni, mert a hatalmas érdeklődésnek minden bizonnyal igen hamar meglesz az ára, vagyis a teltház!

*

Forrás: http://teamrock.com/news/2016-09-05/guns-roses-axl-rose-asked-slash-phone-number-manager-thought-joke, http://www.blabbermouth.net/news/axl-rose-reunion-with-slash-wasnt-motivated-by-money-says-guns-n-roses-guitarist-richard-fortus/

Ne tétovázz, váltsd meg a jegyed álmaid koncertjére! Korlátozott számban van még pár jegyünk. Kattints IDE az utazás részeletiért és a foglalásért!


Oszd meg barátaiddal a Facebookon: