Folytatja hódító hadjáratát az őrületes erőkből álló The Dead Daisies. A banda nem azon szupergroupok táborát erősíti, akik csak neveket tudnak felmutatni, ugyanis műhelyükből futószalagon jönnek ki a jobbnál jobb zenék. Következő dobásuk 2018 elején érkezik, és természetesen ezzel turnéra is indulnak a kiválóságok.

The Dead Daisies – Ez az igazi rock ’n’ roll

Ausztráliából indultak hódító útjukra

Akinek nem lenne ismerős a csapat: a The Dead Daisies Sydneyben alakult 2012-ben Jon Stevens és David Lowy összefogásával. Már első albumuk idején is olyan arcok zenéltek a csapatban, mint Marco Mendoza, Richard Fortus, és Dizzy Reed, ráadásul a ZZ Top és az Aerosmith társaságában is turnéztak.

A dolgok 2015-ben gyorsultak fel igazán, amikor az egykori Mötley Crüe énekes, John Corabi, valamint az ex-Whitesnake dobos, Brian Tichy is csatlakozott a gárdához. Az ezzel a leosztással kiadott Revolución elképesztően sikeresnek bizonyult, ám a Guns N’ Roses történelmi turnéja miatt Fortus és Reed távozott. Helyettük Doug Aldrich, szintén korábbi Whitesnake-tag lépett be a bandába.

Innentől pedig egyre nagyobb helyszíneken lépett fel a banda, sokszor arénákat töltöttek meg, ami nem is volt meglepő, hiszen harmadik albumuk, a Make Some Noise még elődeit is felülmúlta.

Az új albummal ismét eljönnek hozzánk

Mindezt egy koncertanyaggal fojtotta le a banda azoknak a kedvéért (is), akik nem lehettek olyan szerencsések, hogy megtekintsék élő bulijukat élőben.

„Nagyon büszkék vagyunk az új albumra, a Live & Louderre. Rengeteg rajongó írt nekünk, hogy mennyire imádják az albumainkat, élőben pedig még jobban lenyűgözte őket a zenekar. Szóval ez a kiadvány dokumentálja a brit és európai turnét, és azt is megmutatja a világnak, hogy mennyire hangosak és támogatóak a The Dead Daisies rajongók.”

2018-ban pedig tovább folytatódik a sikertörténet, ugyanis jön a negyedik lemez, ráadásul ez is új felállással. Brian Tichyt ugyanis a Journey egykori ritmusfelelőse, Deen Castronovo váltotta.

„Deen velünk van Nashville-ben, ahol az új album felvételeit készítjük. Szeretnénk köszönetet mondani Brian Tichynek, aki úgy döntött, hogy a következő évben egyéb projektjeit folytatja, a legjobbakat kívánjuk a neki a jövőre nézve. Alig várjuk, hogy halljátok az új albumot, melyen dolgozunk.”

A Burn It Down tehát úton van, a zenekar pedig második alkalommal is visszatér Magyarországra, ugyanis 2018 áprilisában a Barba Negra Trackben játszanak. Megjelenés kötelező!

*

Forrás: blabbermouth.net, teamrock.com


Oszd meg barátaiddal a Facebookon: