A Twenty One Pilots és a Foals is elfogadta az Electric Castle meghívását, melynek idén is a történelmi múlttal rendelkező Bánffy Kastély ad otthont, Kolozsvár mellett július 15-19 között.

A Foals 2019-ben jött ki duplalemezes stúdióalbumával, az Everything Not Be Saved Will be Lost címmel, melynek számait sokan az Electric Castlen hallhatják majd először élőben. Legutóbb az NME 2020-as díjkiosztóján nyerték el a legjobb élő koncertért járó szobrot. Nemrég a második albumot
záró, Neptune című dalhoz jelent meg klip, ami csillapíthatja a rajongók izgatottságát mielőtt turnéra indul a zenekar és tiszteletüket teszik az erdélyi fesztiválon. Az oxfordi indie rock banda tehát hamarosan a Bánffy Kastélyba látogat, hogy egy óriási bulit csapjanak.

Twenty One Pilots koncert az Electric Castle Fesztiválon!

A Twenty One Pilots, Grammy díjas zenekar is tiszteletét teszi a 2020-as Electric Castle fesztiválon, hogy színes zoknijaikban pörgessék fel a hangulatot. A 2015-ös Blurryface című albumuk hozta meg számukra az átütő sikert, 2018-ban jelent meg utoljára lemezük Trench címmel, így a zenekar a már
ismert dalokkal érkezik a fesztiválra, hogy mindenki szívét megdobbantsa a Stressed Out vagy a Ride című számaikkal.

2020. július 15-től 19-ig tart majd Románia legnagyobb bulija, melyre utazást szervezünk! A hetijegy + kemping + transzfer csomag részleteit ide kattintva találod!

Electric Castle fesztivál 2020

Oszd meg barátaiddal a Facebookon: