Egyre közeledik az a pont, amikor minden figyelem a Linkin Park új albumára, a 2014-es The Hunting Party folytatására irányul. Addig azonban marad a várakozás és a srácok ködös, ám mégis sokat sejtető nyilatkozatai. De ne felejtsük azt sem, hogy a banda 2017 nyarán első ízben koncertezik hazánkban, ami kiemelt jelentőséggel bír. Így, ha csíped Chesterék zenéjét, akkor ne sokat habozz a jegyváltással!

Linkin Park – Felkészítenek minket a váratlanra

Különleges koncerteken „pihent rá” az új lemezre Chester

A Linkin Park karcos hangú énekese, Chester Bennington az új lemez munkálataival foglalatoskodik társaival együtt, ennek ellenére maradt energiája és ideje arra is, hogy csatlakozzon a Kings Of Chaos nevű szupergroup észak-amerikai turnéjához. A csapat arról híres, hogy nem fix felállással működik, azonban minden leosztásban kiváló zenészek találhatóak.

A 2016-os csomagban Chester mellett Matt Sorum ex-Gunner dobos, Billy Idol gityósa, Steve Stevens, Billy Duffy a The Cultból, Corey Taylor a Slipknotból, Billy Gibbons a szakálmuki ZZ Topból és Robert DeLeo a Stone Temple Pilotsból vonult fel. A névsor tehát ezúttal sem gyenge, de Bennington nyugalomra int mindenkit.

„Szerintem a szupergroup az, amikor két sikeres zenekar tagjai elhagyják a bandát, hogy egy újat alapítsanak. Saját generációs példáim a szupergroupra a Velvet Revolver és az Audioslave. A King Of Chaos zenészeinek pedig van saját csapata, ennek megfelelően van egy nagy dalcsokor egymás zenekaraiból, amit élőben is el tudunk játszani.”

Linkin Park – Felkészítenek minket a váratlanra

Meglepő dolgokkal rukkolnak elő

A kitérő ellenére a frontember nem feledkezett meg természetesen az új Linkin Park lemezről sem, amit legutóbbi bejelentkezésünk óta is csak gyűrnek és gyűrnek a tagok, hogy minél jobban meglephessék a rajongókat, és akár már első magyarországi koncertjükön is idézhessenek róla velős opuszokat.

Linkin Park – Felkészítenek minket a váratlanra

Az album munkálatai jó úton haladnak, ezúttal is Mike Shinoda osztott meg kulisszatitkokat a lemezről:

„Egyelőre nem tudom megmondani, hogy mikor jelenik meg, szóval ez meglepetés, de már nem kell sokat várni. Azt sem tudom elmondani, hogyan szól majd, de az biztos, hogy meglepődtök. Készüljetek a váratlanra, ne pedig valami olyanra, amit már korábban hallottatok!”

A húzós szövegekért és a gitárokért felelős Shinoda azt is elhintette, hogy vendégek is szerepelnek majd a lemezen, valamint másokat is bevontak a dalok írásába. Ennek ellenére vegytiszta Linkin Park-élményre számíthatunk a hetedik stúdióalbumon, ami bármikor felütheti a fejét, így érdemes résen lenni.

Addig azonban vehemensen készülhetünk a csapat VOLT Fesztiválos koncertjére, ami mindenképpen eszeveszett lesz, és valószínűleg némi meglepetéssel is készülnek majd az első látogatás alkalmából.

A csapat 2017. június 27-én, a soproni rendezvény nulladik napján tarol majd, és egyszerűen kihagyhatatlan programnak ígérkezik, ha olyan slágerekre tomboltál a kétezres évek környékén mint például a Crawling vagy az In The End.

*

Forrás: blabbermouth.net, blabbermouth.net

A Linkin Park VOLT-os őrületes bulijára ITT tudsz foglalni!


Oszd meg barátaiddal a Facebookon: