Mostantól együttműködünk Magyarország legnagyobb koncertjegy-specialistájával, a Ticket Express csapatával!

Mérföldkőhöz érkezett a Todibusz: 2015 júliusától a Ticket Express Hungary csapatával közösen, egymást erősítve dolgozunk azon, hogy minél többen eljussanak rangos hazai és külföldi koncertekre, fesztiválokra. Ez a munka a koncertekre, fesztiválokra történő utazás megszervezésén túl kiterjed a közös jegyértékesítésre is. Így a jövőbeli koncertutazásokra való jegyváltás a Todibusz honlapján kívül ezentúl az www.eventim.hu weboldalán keresztül online, valamint Magyarország számos jegyirodájában, személyesen is lehetőség nyílik.

A Todibusznál mi továbbra is elhivatottak vagyunk abban, hogy a hazánkba el nem látogató elsővonalas zenekarok – például U2, AC/DC, Rolling Stones, Metallica – mellett a kisebb közönséget érdeklő koncertek esetén is lehetőséget nyújtsunk az élmények helyszíni átélésére. A Ticket Express-szel való együttműködésünk eme küldetésünk teljesítésében nyit meg újabb dimenziókat.
20150703_120918Mint ismeretes, korábban a Ticket Express is szervezett autóbuszos utazásokat külföldi nagykoncertekre, így fordulhatott elő, hogy a 2014. novemberi, bécsi Linkin Park, valamint a 2015. májusi, zeltwegi AC/DC koncertre párhuzamosan a TEX és a Todibusz koncertbuszaival is lehetőség volt eljutni.

Abban bízunk, hogy ennek az együttműködésnek köszönhetően a koncertre, fesztiválra eljutni szándékozók még teljesebb kiszolgálásban részesülnek. Ehhez a Todibusz a már megszokott módon biztosítja a fedélzeten a bulihangulatot, a büfét utaskísérővel, a WiFit és természetesen a modern, kényelmes, légkondicionált autóbuszt.

Oszd meg barátaiddal a Facebookon: