Sokan gondolják, hogy a Todi koncertutazásokat egy jó nagy cég üzemelteti egy sokemeletes irodaházból, titkárnővel, portással, hatalmas világító logóval a tetőn. Hahaha, mondjuk nem nézne ki rosszul, de ha tudni akarod az igazat, a valóságban mindössze ketten szorgoskodunk főállásban (és még néhányan besegítenek az utazásokon) azon, hogy eljuss kedvenc koncertjeidre; és még állandó irodánk sincs – mondjuk nem is szeretném, ha lenne, így bárhonnan tudunk dolgozni :)

Akik tudják, hogy ilyen kis csapat vagyunk, gyakran kérdezik, hogyan segíthetnek nekünk? 3 szuperegyszerű módja van ennek – mi pedig őszintén hálásak leszünk, hogy Te is támogatsz minket!

1. Utazz velünk koncertekre!

Bizonyára azért olvasod hétről-hétre a leveleimet (vagy még nem? Kattints ide, és iratkozz fel gyorsan!:), követsz minket Facebookon, mert érdekelnek a koncertek, fesztiválok. Ha legközelebb külföldi koncertet tervezel, egyszerűen csak kattints az aktuális útjainkra, és foglald le helyet nálunk! Akkor se csüggedj, ha nem találod az eseményt: egyre több koncertre szervezünk 6-8 fős kiscsoportos utakat, lehet, hogy a következőt pont a te ajánlásod alapján hirdetjük meg! Szóval írj bátran :)

2. Mesélj rólunk barátaidnak!

Még mindig nagyon sokan nem hallottak rólunk! Tudnád, hányan írnak emailt egy-egy koncert UTÁN, hogy bárcsak korábban hallottak volna felőlünk, akkor biztos nem kocsival mentek volna a koncertre. Vagy mesélik, hogy a helyszínen találkoztak utasainkkal, és ők meséltek nekik rólunk.

Nekünk is és nekik is rengeteget tudsz azáltal segíteni, ha beszélsz rólunk, ajánlasz minket barátaidnak, ismerőseidnek: szóban, megosztással, telefonon, munkahelyi köremaillel, kocsmai beszélgetés során, vagy ahogy épp adódik! A legjobb ajánlást akkor tudod adni, ha már utaztál velünk, de az se baj, ha még nem, hiszen pontosan tudod, mivel foglalkozunk: koncertekre, fesztiválokra szervezünk jó hangulatú utazásokat :)

3. Kövess minket, légy aktív tagja a közösségnek!

Ha eddig nem tetted, itt az idő, hogy lájkold a Facebook-oldalunkat! Napi szinten írunk jobbnál-jobb posztokat, ezért érdemes azt is beállítanod, hogy elsőként kapd a hírfolyamodban az írásainkat.

Ha tetszik egy posztunk, nyomj rá a lájkra, oszd meg barátaiddal, hadd olvassák el ők is.

Köszönjük :)

Oszd meg barátaiddal a Facebookon: