Egyik nap bejelentették a Metallica turnét, másnap nálunk már meg is vehetted jegyed

Ez tök vagány, tudom, és szerencsére sokan ugyanígy gondolják, rengetegen csaptak le a belépő+utazás csomagokra.  Ha téged elkerült az infó, pedig érdekelt volna, akkor egyrészt megnyugtatlak, nem maradtál le :)

Másrészt íme, itt találod a részleteket, és foglalni is itt tudsz a bécsi Metallica koncertre. (a prágaira még nem, arról hamarosan jövök az infókkal.)

Harmadrészt, mivel sokan írták, hogy bár fel vannak iratkozva, de nem kaptak levelet, egy rövid háttérinfó:

szóval a levelet NEM MINDENKINEK küldtem ki, hanem csak azoknak, akik jelezték, szeretik a Metallicát. „Todi, hol kellett volna jeleznem?”

Van erre egy űrlapunk, amit, ha feliratkoztál a Todi-levelekre, már tuti megkaptad a feliratkozást követően. Másrészt minden szerdai hírlevelem alján megtalálod a linket. Ha itt bepipálgatod a kedvenc zenekaraid, akkor nem fogsz lemaradni az ilyen emailekről!

És hogy miért ilyen a rendszer? Gondolj bele, ha minden bejelentésről mindig mindenkinek küldenék egy levelet, akkor kétnaponta kapnál emailt tőlem. Ez egyrészt szerintem spammelés, másrészt ha te pl nem szereted a Metallicát, akkor miért kapj róla értesítőt? Vagy ha pont a Metallicát szereted, de a Coldplay-t nem, akkor olvasás nélkül fogod törölni az utóbbiról szóló emailem. Ugye?

Szóval a legjobb, amit tehetsz, a legközelebbi heti levelem alján kattintasz, és bejelölöd, milyen előadókat szeretsz. Én pedig ígérem, hogy a szerdai levelemen kívül igyekszem csak olyan emaileket küldeni, ami téged érdekel.

Annyi levelet kapunk nap mint nap fölöslegesen, nem? Igyekszem ez ellen tenni, mert én is rühellem a spameket :)

Todi

Oszd meg barátaiddal a Facebookon: