Európa legtöbb országában a vírussal kapcsolatosan rendkívül szigorú intézkedéseket hoztak, amik a koncerteket, fesztiválokat, illetve a koncertutazásokat is érintik.

Visszavonásig semmilyen koncertet, fesztivált nem szabad megtartani!

1. Milyen koncertutazásokat érint ez?

  • Március 22. Avril Lavigne (Bécs)ELHALASZTVA. A szervezők közlése szerint keresik az új időpontot, amelyre a megvásárolt – így a tőlünk rendelt – jegyek érvényesek lesznek. A jegyek esetleges visszaváltásáról nincs egyelőre hír.
  • Május 04. YES (Bécs)ELHALASZTVA. A szervezők közlése szerint keresik az új időpontot, amelyre a megvásárolt – így a tőlünk rendelt – jegyek érvényesek lesznek. A jegyek esetleges visszaváltásáról nincs egyelőre hír.

A májusi-júniusi-júliusi koncert- és fesztiváltutak –  Rammstein, Guns N’ Roses, Nova Rock Fesztivál, Green Day, VOLT Fesztivál, Iron Maiden, Aerosmith, Lenny Kravitz, Die Toten Hosen – jelen állás szerint meg lesznek tartva, de ez az eseményekhez közeledve fog biztossá válni. Ha a foglalásoddal kapcsolatos bármi hír érkezik, azonnal emailt fogok írni!

 2. Mik a lemondás feltételei, hogyan kapom vissza a pénzem?

Ha az adott koncertet lemondják, olyankor a jegyek árát a promóter visszafizeti. Ekkor természetesen te is vissza tudod igényelni a befizetésed – 100%-ban.

Ha a koncertet megtartják, de te mégis le szeretnéd mondani a koncertutazást, akkor az Utazási Feltételeink érvényesek: lemondási szolgáltatással a csomag árát térítjük vissza a koncert előtti napig. Ha ilyet nem kértél, akkor a befizetésed 40%-át – az utazás előtti 10. napig.

3. Ha megtartják a koncertet, biztonságos lesz?

Most mindenkinek a biztonság a legfontosabb. Ha feloldják a korlátozásokat, akkor nyugodt lehetsz, azért teszik, mert biztonságosnak ítélik meg a tömegrendezvényeket, így a koncerteket is.

4. Szeretnék foglalni, tudok?

Természetesen, bármelyik meghirdetett koncertutazásunkra tudsz foglalni most is. Aktuális kínálatunkat a todi.hu/utjaink oldalon találod!

5. Olvastam, hogy nehéz napok járnak a turizmusra és úgy általában a koncertbizniszre, ami titeket is érint. Tudok valahogyan segíteni?

Igen, tudsz! Van egy TodiPRO névre hallgató klubunk, amihez ha csatlakozol, akkor egyrészt te is egy csomó jó dolgot kapsz, másrészt nekünk is segítesz vele. Nincs kockázat, a befizetésed 100%-ban felhasználhatod koncertutazásra! Ide kattintva találod a TodiPRO részleteit, és előre is köszi!

A kedvenc zenekarodat pedig azzal tudod támogatni, ha a hivatalos merchandise oldalukon rendelsz tőlük CD-t, bakelitet, pólót, bármit. Hidd el, nehéz idők járnak rájuk is.

6. Maradt még kérdésem!

Írj kérlek a [email protected] címre, és igyekszem válaszolni!

Ezt az oldalt igyekszem frissíteni, bármilyen új információ érkezik!

Todi

-2020.03.22-

Oszd meg barátaiddal a Facebookon: