Egy ideje már tudjuk, hogy új lemezen dolgozik a dallamos rock egyik legnagyobb ásza, most viszont a rajongók nagy örömére bejelentette, hogy ősszel jelenik meg 14. stúdiólemeze, mely elsősorban azért lesz különleges, mert korábbi nagyszerű zenésztársa, Richie Sambora nélkül készült. Ennek ellenére nagy a fogadkozás a zenekar részéről: szerintük ez egy nagyon jó album, amire minden bizonnyal büszkék lesznek.

Bon Jovi – Ősszel jön a Richie Sambora nélküli első lemez

Ez a ház nem eladó

A tavaly kiadott „rajongói lemez” után végre valami sokkal izgalmasabbal rukkolt elő a Bon Jovi, ugyanis nemrég bejelentették, hogy 2016. október 21-én jelenik meg új lemezük, a This House Is Not For Sale. A legendás rockzenekar 14. stúdióalbumát rengeteg probléma előzte meg, hiszen 2013-ban váratlanul, turné közben hagyta el a csapatot Richie Sambora, aki azóta kedvesével, Orianthival készít countrylemezt. Persze a válást hosszas nyilatkozatháború követte a médián keresztül, ami azóta szerencsére megoldódott.

Az új lemezen Sambora helyett Phil X gitározik, aki korábban kisegítette már a csapatot a turnékon, illetve Hugh McDonald basszusgitározik, aki koncerteken már régóta erősíti Jon zenekarát, lemezen viszont ez lesz az első alkalom, hogy hallhatjuk őt.

Bon Jovi – Ősszel jön a Richie Sambora nélküli első lemez

„Rengeteg dolog van, amiről írhatok, de bízzatok bennem: ez egy jó album. Letisztult, szóval valami olyasmi, amire nagyon büszkék lehetünk, ha megjelenik.”

Csak ennyit mondott a csapat frontembere az albumról, ami a New York-i Electric Lady Studio falai között született és majd az Island Records / Universal Music Group gondozásában jelenik meg ősszel. Hogy addig se unatkozzunk, nemrég az első dalt is megkaptuk Jonéktól a John Shanksszel készített lemezről.

Esküvőn énekelte el legnagyobb slágerét Jon

A Bon Jovi énekesét már pihenni sem hagyják – mondhatják az empatikus rajongók az alábbi videó láttán, ugyanis barátai esküvőjén kénytelen volt dalra fakadni. Az ötlet egyébként meglehetősen spontán jött, mivel első felkérésre nemet mondott, azonban, amikor már a figyelem kizárólag rá szegeződött, nem volt más választása, minthogy beszálljon Lourdes Valentin mellé a Livin’ On A Prayerhez.

https://www.youtube.com/watch?v=J9JgsMnCx5E

A Miamiban zajló lagzin készült felvételt persze nem véletlenül kapták lencsevégre, hiszen hivatalos videós is volt, aki a következőképpen reagált Jon ajándékára:

„Hatalmas élmény volt filmre venni Jennifer és Charlie esküvőjét, és egyszerűen csodálatos, hogy mekkora ajándékot adott azzal Jon, hogy felment a színpadra a helyi jazzénekes, Lourdes mellé elénekelni a Livin’ On A Prayert. Mindenki nagyon boldog, hogy megvan ez a videó.”

Persze a következő néhány hétben elsősorban új albuma kapcsán hallhatunk majd Bon Jovi-ékról, illetve, ha minden a megszokottak szerint zajlik, akkor a This House Is Not For Sale-hez kapcsolódó turnédátumokat is hamarosan bejelentik, melyek reményeink szerint a hazai rajongóknak újabb boldog pillanatokat okoz majd.


Oszd meg barátaiddal a Facebookon: