Valami lenyűgöző volt, ahogy Slash bánt a gitárral!”

Élménybeszámoló egyik utasunktól a bécsi Slash koncertről – köszönjük!

Hála Istennek eljött a várva várt nap! Végre elindultam Nyíregyházáról Pestre, ahonnan másnap délután indultunk Todival Bécsbe, ahol Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators adott egy fergeteges koncertet. slash5Egész úton bömbölt a buszon Slash World on fire című új lemeze, előidézve az esti zúzás hangulatát.

Az éves szabadságom utolsó két napját tartogattam benn erre a bulira, amit hála istennek elfogadott a főnökség és eltudtam menni rá. A busz lerakott minket Bécs belvárosában, ahonnan gyalogosan sétáltunk el az arénáig. Hosszú kígyózó sorokkal kellett szembesülni s még az eső is esett. De kivártuk és végre nagy nehezen bejutottunk. Elsőnek a mosdót támadtuk be, mivel aki a küzdőtérre bejutott, neccesen tudotslash1t volna kikászálódni. Aztán utána be a tömegbe. Hála Istennek a színpadtól körülbelül 5 méterre találtam helyet és ott vertem tábort.

Lassan eljött a várva várt időpont és a Monster Truck elkezdte az esti ráhangolást. Nekem személy szerint nem jött be, de volt, akiknek nagyon tetszett. slash4Utána kis átrendezés és kezdődött a várva várt koncert. Hatalmas SLASH logót világítottak fel középre. A ,,Bent to Fly” című nótájukkal kezdtek, amit persze a közönség hatalmas ovációval fogadott. Ezután jött az ,,Avalon” című számuk, majd a ,,Ghost” és az ,,Anastasia” meg persze a ,,You could be mine”. Utána még játszottak rengeteg számot az új albumról, például: Too far gone, Dirty Girl, World on fire, 30 years to life (ez a csengőhangom), Irish of the storm… stb. Ezután jött igazán a csapjunk a lovak közé! Felcsendüllt a Sweet child o’ Mine klasszikus, amit a tömeg torkaszakadtából énekelt!

A koncert után persze még kérették magukat – körülbelül tízperces taps és vissza – vissza bekiabálások, de hála Istennek visszajöttek és Slash konferálásával zárásként eljátszották a Paradise City slágerüket, amit egy hatalmas csillám ágyú kísért végig. Valami lenyűgöző volt, aslash3hogy Slash bánt a gitárral! Olyan átéléssel embert nem láttam játszani, ahogy ő tette. Na meg a kétnyakú gitárral, amit leművelt…Szavamra irigylésre méltó volt. Nyolc gitárt számoltam össze, amit használt a koncerten. A koncert legvégén eldobált körülbelül 15 dedikált pengetőt, amiből az egyiket épp én találtam meg.

Számomra örök élmény marad ez a koncert, mert sikerült kimennem és találkoznom azzal az emberrel, aki olyan nekem, mint egy egyfajta példakép. Minden elismerésem. Külön köszönet az utaskísérőnek, Tivadarnak és a buszsofőrnek, Attilának, amiért ilyen pöpec bulit tettek lehetővé nekünk. Remélem még sokszor együtt tudok velük utazni ilyenfajta bulikra!

Oszd meg barátaiddal a Facebookon: