Február 1-jén Queen koncerten jártunk Bécsben, az élmény magával ragadó volt! Olvasd el az élménybeszámolót, hogy egy kicsit Te is belekóstolj a hangulatba!

A színpad nagy Q betűt rajzolt ki és az est folyamán rengeteg színben pompázott. A hangos zene az ember minden sejtjét átjárta. Az együttes a One vision című számmal kezdett és az elején főleg korai Queen számokat játszott, mint az In the lap of the god, a Stone Cold Crazy, Seven seas of rhye. Adam a Killer Queen című számot igen teátrálisra vette egy királyi kanapén ülve, legyezővel.

Queen LambertA koncert felénél Roger Taylor a fiával, Rufusszal versenyzett, hogy melyikük a jobb dobos. A győztes nem is fontos, mert a tehetség a családban van. Roger énekelte el a Kind of magic dalt (ez amúgy is az ő szerzeménye).

Brian May is előadta saját performanszát gitáron és énekben egyaránt. A ’39 című szám előadásakor Roger és Rufus is csatlakozott.

A koncert ezután főként olyan szerelmes dalokkal folytatódott, mint a Somebody to live, Love of my life vagy a Crazy Little Thing Called Love. E dal alatt Rogert a dobfelszerelésével együtt a magasba emelték, aztán lassan vissza.

Adam Lambert legalább négy alkalommal átöltözött, sőt megénekeltette a közönséget és lement a rajongók közé is.

Elmaradhatatlan Queen szerzeményként a Radio Gaga és a Bohemian Rhapsody részletei is elhangoztak. A hivatalosan kiadott dallistán a The Show Must Go On is szerepelt, ám ezt nem adták elő.

A közönség hangos tapssal köszönt meg minden dalt. A legvégén pedig a We will rock you-ra emlékeztető ütemmel. Kis várakoztatás után visszajöttek – Adam Lambert a fején koronával – és előadták a rock-himnuszt, utána pedig a We are the champions-t.

Az est folyamán többször is bejátszották a halhatatlan Freddie moscow_resize_720_360Mercury-t kivetítőn: Love of my life, Rapsody. A tömeg pedig megőrült a látványtól.

Fél 11 körül ért véget a show. Brian és Roger a koncert után találkozott a bécsi We Will Rock You musical szereplőivel. A Stadthalle mögött két fekete turnébuszuk várta a fellépőket, hogy másnap München-ben is megismételjék a sikert!

Egy felejthetetlen élmény volt!

A Queen örök, ahogy a rock zene is!”
Forrás: InfoGyőr
(http://www.infogyor.hu/…/permalink:lmenybeszamolo-queen-ko…/)

Oszd meg barátaiddal a Facebookon: