TodiPRO: csatlakozz!

Légy tagja a TodiPRO csapatnak, és élvezd az előfizetés nyújtotta előnyöket!

Képzelj el egy klubtagságot, amivel minden elképzelhető extránkat, kényelmi szolgáltatásunkat megkapod!

A többiek előtt, előfoglalással tudsz jegyet szerezni, ráadásul olcsóbban is, mint mások. Megkötjük az utasbiztosításod, hogy ezzel se kelljen törődnöd, és a buszon is oda ülhetsz, ahova szeretnél, foglaljuk a kedvenc helyed! És akár a VIP-csapattal is utazhatsz!

Befizetésed azonnal jóváírjuk utazási pontokban, amit beválthatsz koncertutazásra! Szóval az előfizetést 100%-ban leutazhatod, a befizetést követően azonnal!

A koncertutazásokon kívül is van élet: rendszeresen találkozunk a Todi’s Night-on, ami egy klubtalálkozóhoz hasonlít: beszélgetünk, sörözgetünk, elhívunk néhány zenekart, jól érezzük magunkat. A Todi Magazint pedig neked írjuk: a te zenei ízlésednek megfelelő híreket, koncert-beszámolókat, hosszabb cikkeket, lemez-kritikákat fogsz kapni – emailben, mert szerintünk az a legkényelmesebb. És lehetsz egy-egy írás mecénása is :)

Íme a részletek:

Elővásárlás, fix kedvezmény

 Amikor meghirdetünk egy koncertutazást, mindig benne van a pakliban, hogy hamar elkapkodják a jegyeket. Na ez többé nem fenyeget: minden új bejelentésről előre emailben értesítelek, illetve arról is, ha megnyílt az előfoglalás. Ez egy napig tart, ennyi időd van kényelmesen kiválasztanod a számodra megfelelő csomagot.

Mindezt kedvezményesen: a választott csomagodtól függően akár 60.000 Ft értékben kapsz utazási pontokat, amiket 1 évig fel tudsz használni!

Todi VIP-utazás

 

Ez egy szuper extra, egyszerűen imádják utasaink, az Örök punkkal pedig te is része leszel! Képzeld el, hogy a ház előtt vesz fel a szupercsapat-verda, már be vannak hűtve az italok, csúcs zenék szólnak végig, hasítjuk az utat! A buli után pedig szinte azonnal indulunk haza, semmi fölös várakozás!

 

Több ezren utaznak velünk évente

és több tízezren olvasnak hetente. Miért maradnál ki?

“Szuper volt a szervezés. Egyedül mentem a bécsi Metallicara, de cseppet sem aggódtam. Köszi Todi. 

Zsuzsanna

Facebook-értékelés

“Pont azt adja, amiért fizettél. Nekem nagyon bejött 

Viki

Facebook-értékelés

Részletek, gyakran ismételt kérdések

Kattints a téged érdeklő kérdésre!

Hogyan működik az előfizetés?

Ha benevezel valamelyik TodiPRO csomagra, választhatsz, hogy havonta, vagy évente szeretnéd fizetni. Az éves előfizetés minden esetben jóval kedvezőbb, ezzel jutalmazzuk a bizalmadat :)

Az ismétlődő fizetés a SimplePay által biztosított bankkártya elfogadáshoz tartozó funkció, mely azt jelenti, hogy az általad a regisztrációs tranzakció során megadott bankkártyaadatokkal a jövőben újabb fizetéseket lehet kezdeményezni a bankkártyaadatok újbóli megadása nélkül. A bankkártyaadatok kezelése a kártyatársasági szabályoknak megfelelően történik. A bankkártyaadatokhoz sem mi, sem a SimplePay nem fér hozzá.

Az előfizetést bármikor le tudod mondani: küldj egy emailt a [email protected] címre, és leállítjuk a fizetést. Viszont ha lemondod, utána 1 évig nem csatlakozhatsz újra a TodiPROhoz. Ez nem átjáróház, ezt kérlek tartsd szem előtt.

Mi ez a várólista-átugrás?

Ha Metálarc vagy, és egy általad kinézett koncertre már nincs szabad helyünk, akkor a Várólistánkon előreveszünk: ha szabadul fel csomag (ez elég sűrűn előfordul), akkor téged kérdezünk meg először róla!

Tedd félre a csomagom - hogy működik?

Ha Örök punk vagy, akkor 1 hónapra, ha Metálarc vagy, akkor 1 hétre félretesszük neked a kiszemelt csomagod!

Magyarán szólsz, hogy az adott koncertutazás érdekel, de most nem tudsz/akarsz fizetni rá, mi pedig félretesszük neked :)

Tényleg csak 200 tagja lehet maximum az Örök Punkoknak?

Bizony. Ez egy zárt, kiváltságos csapat. Ha teltház van, csak akkor csatlakozhatsz, ha valaki visszamondja az előfizetését.

Sőt. Ez a csomag nem érhető el mindig: bizonyos időközönként tudsz csak becsatlakozni. Erről a Rockerbébiknek és a Metálarcoknak fogok először értesítést küldeni, hogy lehetőségük van szintet lépni.

Ketten is igénybe vehetjük?

Igen is meg nem is. :)

Ha befizetsz valamelyik csomagra, akkor ha 2 csomagot vásárolsz, az alábbiakon kívül minden extrát megkapja utastársad is:

  • Jolly-Joker: ha egy utazás betelt, neked akkor is lesz rá hely  - évente 1x!
  • VIP: ha indul VIP-kisbusz az adott útra, ott a helyed! - de utastársadnak is tudsz ilyet foglalni a többiek számára elérhető áron
  • Évente egy Magazin-cikkünk mecénása leszel

Tehát tudsz neki elővásárlással vásárolni, és megkapja az ajándék biztosítást és elsőbbségi felszállást is.

Mi ez a mecénás-dolog?

A Todi Magazinban évente egy cikk / lemezkritika / egyéb írás témáját te határozod meg, és a cikkben feltüntetjük a neved, valahogy így: "Ennek a Todi Magazin írásnak Örök Punk [neved] a mecénása, köszönjük segítségét!"

Persze ez nem kötelező, ha szeretnél inkognitóban maradni, név nélkül is működik. :)

Mikor számítok törzsutasnak?

  • Ha már 5x utaztál velünk, akkor Rockerbébi leszel.
  • 10x utaztál? Király, tied a Metálarc csomag!
  • 15-nél jársz? Wow! Örök Punk jár érte!

A korábbi utazások is számítanak természetesen :)

Szóval ha tegyük fel, te már 10x utaztál velünk. Benevezel a Metálarc csomagra, befizetsz havi 3.490-et, amiért egyrészt a csomag összes előnyét megkapod, másrészt a havi befizetésed kétszeresét, 6.980-at utazhatsz le! Egy évben 41.880 Ft-nyi ajándék utazás kapsz!

Törzsutas vagyok, válthatok nagyobb csomagra?

Igen, sima ügy! A neked járó kedvezményt jóváírjuk, a különbözetet kifizeted, és meg is vagyunk! Dobj egy emailt, ha érdekel!

Kérdésem maradt!

No prob! Dobj egy emailt a [email protected] címre, és megkapod rá a választ! :)

Válassz kedvedre az extrákból!

Előfoglalás a koncertutazásainkra

Befizetésed 100%-ban leutazható

Havi Todi’s Night találkozók

Fix, általad választott ülőhely az utazáson

ÁRGARANCIA!

Ha most benevezel a TodiPRO-ra, a későbbiekben nem fog emelkedni az előfizetésed ára!

Todi Magazin – cikk mecénási cím

Ajándék VIP-utazás

Ajándék utasbiztosítás

Válaszd ki a neked megfelelő TodiPRO csomagot!