TodiPRO: csatlakozz!

Légy tagja a TodiPRO csapatnak, és élvezd az előfizetés nyújtotta előnyöket!

Képzelj el egy klubtagságot, amivel minden elképzelhető extránkat, kényelmi szolgáltatásunkat megkapod!

A többiek előtt, előfoglalással tudsz jegyet szerezni, ráadásul olcsóbban is, mint mások. Megkötjük az utasbiztosításod, hogy ezzel se kelljen törődnöd, és a buszon is oda ülhetsz, ahova szeretnél, foglaljuk a kedvenc helyed! És akár a VIP-csapattal is utazhatsz!

Befizetésed azonnal jóváírjuk utazási pontokban, amit beválthatsz koncertutazásra! Szóval az előfizetést 100%-ban leutazhatod, a befizetést követően azonnal!

A koncertutazásokon kívül is van élet: rendszeresen találkozunk a Todi’s Night-on, ami egy klubtalálkozóhoz hasonlít: beszélgetünk, sörözgetünk, elhívunk néhány zenekart, jól érezzük magunkat. 

Íme a részletek:

Elővásárlás, fix kedvezmény

 Amikor meghirdetünk egy koncertutazást, mindig benne van a pakliban, hogy hamar elkapkodják a jegyeket. Na ez többé nem fenyeget: minden új bejelentésről előre emailben értesítelek, illetve arról is, ha megnyílt az előfoglalás. Ez egy napig tart, ennyi időd van kényelmesen kiválasztanod a számodra megfelelő csomagot.

Mindezt kedvezményesen: a választott csomagodtól függően akár 60.000 Ft értékben kapsz utazási pontokat, amiket 1 évig fel tudsz használni!

Todi VIP-utazás

 

Ez egy szuper extra, egyszerűen imádják utasaink, az Örök punkkal pedig te is része leszel! Képzeld el, hogy a ház előtt vesz fel a szupercsapat-verda, már be vannak hűtve az italok, csúcs zenék szólnak végig, hasítjuk az utat! A buli után pedig szinte azonnal indulunk haza, semmi fölös várakozás!

 

Több ezren utaznak velünk évente

„Szuper volt a szervezés. Egyedül mentem a bécsi Metallicara, de cseppet sem aggódtam. Köszi Todi. 

Zsuzsanna

Facebook-értékelés

„Pont azt adja, amiért fizettél. Nekem nagyon bejött 

Viki

Facebook-értékelés

Részletek, gyakran ismételt kérdések

Kattints a téged érdeklő kérdésre!

Mi ez a várólista-átugrás?

Ha egy általad kinézett koncertre már nincs szabad helyünk, akkor a Várólistánkon előreveszünk: ha szabadul fel csomag (ez elég sűrűn előfordul), akkor téged kérdezünk meg először róla!

Hogyan tudom beváltani a befizetéseimet?

A megrendelő űrlapon jelöld be, hogy szeretnéd a TodiPRO-befizetésed használni - ekkor a rendszer levonja a fizetendő végösszegből a kedvezményt - maximum 50%-ot. Vagyis egy vásárláskor maximum a végösszeg felét tudod TodiPRO-ból fizetni.

Tedd félre a csomagom - hogy működik?

Ha Örök punk vagy, akkor 1 hónapra, ha Metálarc vagy, akkor 1 hétre félretesszük neked a kiszemelt csomagod!

Magyarán szólsz, hogy az adott koncertutazás érdekel, de most nem tudsz/akarsz fizetni rá, mi pedig félretesszük neked - és ha ezalatt emelkedne a csomag ára, te akkor is az eredeti árat fizeted!

Tényleg csak 100 tagja lehet maximum az Örök Punkoknak?

Bizony. Ez egy zárt, kiváltságos csapat. Ha teltház van, csak akkor csatlakozhatsz, ha valaki visszamondja az előfizetését.

Sőt. Ez a csomag nem érhető el mindig: bizonyos időközönként tudsz csak becsatlakozni. Erről a Rockerbébiknek és a Metálarcoknak fogok először értesítést küldeni, hogy lehetőségük van szintet lépni.

Ketten is igénybe vehetjük?

Igen is meg nem is. :)

Ha befizetsz valamelyik csomagra, akkor ha 2 csomagot vásárolsz, az alábbiakon kívül minden extrát megkapja utastársad is:

  • Jolly-Joker: ha egy utazás betelt, neked akkor is lesz rá hely  - évente 1x!
  • VIP: ha indul VIP-kisbusz az adott útra, ott a helyed! - de utastársadnak is tudsz ilyet foglalni a többiek számára elérhető áron

Tehát tudsz neki elővásárlással vásárolni - a befizetésed az ő csomagjára is felhasználhatod, és megkapja az ajándék biztosítást és elsőbbségi felszállást is.

Mikor számítok törzsutasnak?

  • Ha már 5x utaztál velünk, akkor Rockerbébi leszel.
  • 10x utaztál? Király, tied a Metálarc csomag!
  • 15-nél jársz? Wow! Örök Punk jár érte!

A korábbi utazások is számítanak természetesen :)

Szóval ha tegyük fel, te már 10x utaztál velünk. Benevezel a Metálarc csomagra, befizetsz havi 3.490-et, amiért egyrészt a csomag összes előnyét megkapod, másrészt a havi befizetésed kétszeresét, 6.980-at utazhatsz le! Egy évben 41.880 Ft-nyi ajándék utazás kapsz!

Hogyan működik az előfizetés?

Az ismétlődő fizetés a SimplePay által biztosított bankkártya elfogadáshoz tartozó funkció, mely azt jelenti, hogy az általad a regisztrációs tranzakció során megadott bankkártyaadatokkal a jövőben újabb fizetéseket lehet kezdeményezni a bankkártyaadatok újbóli megadása nélkül. A bankkártyaadatok kezelése a kártyatársasági szabályoknak megfelelően történik. A bankkártyaadatokhoz sem mi, sem a SimplePay nem fér hozzá.

Az előfizetést bármikor le tudod mondani: küldj egy emailt a hello@todi.hu címre, és leállítjuk a fizetést. Viszont ha lemondod, utána 1 évig nem csatlakozhatsz újra a TodiPROhoz. Ez nem átjáróház, ezt kérlek tartsd szem előtt.

Törzsutas vagyok, válthatok nagyobb csomagra?

Igen, sima ügy! A neked járó kedvezményt jóváírjuk, a különbözetet kifizeted, és meg is vagyunk! Dobj egy emailt, ha érdekel!

Kérdésem maradt!

No prob! Dobj egy emailt a hello@todi.hu címre, és megkapod rá a választ! :)

Válassz kedvedre az extrákból!

Előfoglalás a koncertutazásainkra

Befizetésed 100%-ban leutazható

Fix, általad választott ülőhely az utazáson

ÁRGARANCIA!

Ha most benevezel a TodiPRO-ra, a későbbiekben nem fog emelkedni az előfizetésed ára!

Félreteszem a jegyed szolgáltatás

Ajándék VIP-utazás

Ajándék utasbiztosítás

A TodiPRO tagság jelenleg nem érhető el. Sajnáljuk :(