TodiPRO: csatlakozz!

Légy tagja a TodiPRO csapatnak, és élvezd az előfizetés nyújtotta előnyöket!

Képzelj el egy klubtagságot, amivel minden elképzelhető extránkat, kényelmi szolgáltatásunkat megkapod!

A többiek előtt, előfoglalással tudsz jegyet szerezni, ráadásul olcsóbban is, mint mások. Megkötjük az utasbiztosításod, hogy ezzel se kelljen törődnöd, és a buszon is oda ülhetsz, ahova szeretnél, foglaljuk a kedvenc helyed! És akár a VIP-csapattal is utazhatsz!

Befizetésed azonnal jóváírjuk utazási pontokban, amit beválthatsz koncertutazásra! Szóval az előfizetést 100%-ban leutazhatod, a befizetést követően azonnal!

Ha esetleg lemaradtál a foglalásról, nincs gond: szerzünk neked helyet a sold-outos bulikra is!

A koncertutazásokon kívül is van élet: rendszeresen találkozunk a Todi’s Night-on, ami egy klubtalálkozóhoz hasonlít: beszélgetünk, sörözgetünk, elhívunk néhány zenekart, jól érezzük magunkat. A Todi Magazint pedig neked írjuk: a te zenei ízlésednek megfelelő híreket, koncert-beszámolókat, hosszabb cikkeket, lemez-kritikákat fogsz kapni – emailben, mert szerintünk az a legkényelmesebb. És lehetsz egy-egy írás mecénása is :)

Íme a részletek:

Elővásárlás, fix kedvezmény

 Amikor meghirdetünk egy koncertutazást, mindig benne van a pakliban, hogy hamar elkapkodják a jegyeket. Na ez többé nem fenyeget: minden új bejelentésről előre emailben értesítelek, illetve arról is, ha megnyílt az előfoglalás. Ez egy napig tart, ennyi időd van kényelmesen kiválasztanod a számodra megfelelő csomagot.

Mindezt kedvezményesen: a választott csomagodtól függően akár 60.000 Ft értékben kapsz utazási pontokat, amiket 1 évig fel tudsz használni!

Todi’s Nights

 

Volt korábban több, de most már rendszeresen találkozunk: kibérelünk egy pesti helyet – bár, kocsma, szalon, végül is mindegy -, hívunk 1-2 zenekart, beszélgetünk, iszogatunk, jól érezzük magunkat. És ez csak a TodiPRO csapat Metálarc és Örök punk tagjainak!

BEVEZETŐ ÁRON!

Ennyire jó áron többé nem tudod megvenni! Mivel most indul a TodiPRO, abszolút bevezető árakon hirdetjük meg. 

Todi VIP-utazás

 

Ez egy szuper extra, egyszerűen imádják utasaink, az Örök punkkal pedig te is része leszel! Képzeld el, hogy a ház előtt vesz fel a szupercsapat-verda, már be vannak hűtve az italok, csúcs zenék szólnak végig, hasítjuk az utat! A buli után pedig szinte azonnal indulunk haza, semmi fölös várakozás!

 

Több ezren utaznak velünk évente

és több tízezren olvasnak hetente. Miért maradnál ki?

“Szuper volt a szervezés. Egyedül mentem a bécsi Metallicara, de cseppet sem aggódtam. Köszi Todi. 

Zsuzsanna

Facebook-értékelés

“Pont azt adja, amiért fizettél. Nekem nagyon bejött 

Viki

Facebook-értékelés

Részletek, gyakran ismételt kérdések

Kattints a téged érdeklő kérdésre!

Hogyan működik az előfizetés?

Ha benevezel valamelyik TodiPRO csomagra, választhatsz, hogy havonta, vagy évente szeretnéd fizetni. Az éves előfizetés minden esetben jóval kedvezőbb, ezzel jutalmazzuk a bizalmadat :)

Az ismétlődő fizetés a SimplePay által biztosított bankkártya elfogadáshoz tartozó funkció, mely azt jelenti, hogy az általad a regisztrációs tranzakció során megadott bankkártyaadatokkal a jövőben újabb fizetéseket lehet kezdeményezni a bankkártyaadatok újbóli megadása nélkül. A bankkártyaadatok kezelése a kártyatársasági szabályoknak megfelelően történik. A bankkártyaadatokhoz sem mi, sem a SimplePay nem fér hozzá.

Az előfizetést bármikor le tudod mondani: küldj egy emailt a [email protected] címre, és leállítjuk a fizetést. Viszont ha lemondod, utána 1 évig nem csatlakozhatsz újra a TodiPROhoz. Ez nem átjáróház, ezt kérlek tartsd szem előtt.

Mi ez a várólista-átugrás?

Ha Metálarc vagy, és egy általad kinézett koncertre már nincs szabad helyünk, akkor a Várólistánkon előreveszünk: ha szabadul fel csomag (ez elég sűrűn előfordul), akkor téged kérdezünk meg először róla!

Todi, tényleg szerzel jegyet akkor is, ha már teltház van?

Ha Örök punk vagy, akkor igen, de évente max 1x!

- Úú Todi, most kaptam szabit az Alma Együttes bulijára, mennék veletek, de látom már nincs helyetek. Felírsz kérlek?
- Persze, azonnal intézem a foglalásod :)

Egy dolgot nem kérdezhetsz meg: hogy hogyan csinálom. Tudod, a bűvészt se kérdezed, hogy hol a nyuszi ;)

Tedd félre a csomagom - hogy működik?

Ha Örök punk vagy, akkor 1 hónapra, ha Metálarc vagy, akkor 1 hétre félretesszük neked a kiszemelt csomagod!

Magyarán szólsz, hogy az adott koncertutazás érdekel, de most nem tudsz/akarsz fizetni rá, mi pedig félretesszük neked :)

Tényleg csak 200 tagja lehet maximum az Örök Punkoknak?

Bizony. Ez egy zárt, kiváltságos csapat. Ha teltház van, csak akkor csatlakozhatsz, ha valaki visszamondja az előfizetését.

Sőt. Ez a csomag nem érhető el mindig: bizonyos időközönként tudsz csak becsatlakozni. Erről a Rockerbébiknek és a Metálarcoknak fogok először értesítést küldeni, hogy lehetőségük van szintet lépni.

Ketten is igénybe vehetjük?

Igen is meg nem is. :)

Ha befizetsz valamelyik csomagra, akkor ha 2 csomagot vásárolsz, az alábbiakon kívül minden extrát megkapja utastársad is:

  • Jolly-Joker: ha egy utazás betelt, neked akkor is lesz rá hely  - évente 1x!
  • VIP: ha indul VIP-kisbusz az adott útra, ott a helyed! - de utastársadnak is tudsz ilyet foglalni a többiek számára elérhető áron
  • Évente egy Magazin-cikkünk mecénása leszel

Tehát tudsz neki elővásárlással vásárolni, és megkapja az ajándék biztosítást és elsőbbségi felszállást is.

Mi ez a mecénás-dolog?

A Todi Magazinban évente egy cikk / lemezkritika / egyéb írás témáját te határozod meg, és a cikkben feltüntetjük a neved, valahogy így: "Ennek a Todi Magazin írásnak Örök Punk [neved] a mecénása, köszönjük segítségét!"

Persze ez nem kötelező, ha szeretnél inkognitóban maradni, név nélkül is működik. :)

Mikor számítok törzsutasnak?

  • Ha már 5x utaztál velünk, akkor Rockerbébi leszel.
  • 10x utaztál? Király, tied a Metálarc csomag!
  • 15-nél jársz? Wow! Örök Punk jár érte!

A korábbi utazások is számítanak természetesen :)

Szóval ha tegyük fel, te már 10x utaztál velünk. Benevezel a Metálarc csomagra, befizetsz havi 3.490-et, amiért egyrészt a csomag összes előnyét megkapod, másrészt a havi befizetésed kétszeresét, 6.980-at utazhatsz le! Egy évben 41.880 Ft-nyi ajándék utazás kapsz!

Törzsutas vagyok, válthatok nagyobb csomagra?

Igen, sima ügy! A neked járó kedvezményt jóváírjuk, a különbözetet kifizeted, és meg is vagyunk! Dobj egy emailt, ha érdekel!

Kérdésem maradt!

No prob! Dobj egy emailt a [email protected] címre, és megkapod rá a választ! :)

Válassz kedvedre az extrákból!

Előfoglalás a koncertutazásainkra

Befizetésed 100%-ban leutazható

Havi Todi’s Night találkozók

Fix, általad választott ülőhely az utazáson

ÁRGARANCIA!

Ha most benevezel a TodiPRO-ra, a későbbiekben nem fog emelkedni az előfizetésed ára!

Todi Magazin – cikk mecénási cím

Ajándék VIP-utazás

Ajándék utasbiztosítás