Vásárold meg koncertjegyed a legnagyobb koncertekre!

 

A todi.hu Közép-Európa legtöbb promótereivel, jegyeladóival viszonteladói kapcsolatban van. Néhány partnereink közül: 

  • Livenation – osztrák, lengyel, cseh koncertekre
  • Eventim hálózat: Ticket Express (Magyarországon), Oeticket (Ausztriában), eventim.pl, eventim.de, eventim.ro, eventim.hr…
  • Ticketmaster hálózat
  • Ticketportal hálózat  – magyar, cseh, szlovák koncertekre

 A koncertjegyek minden esetben hologramos keménypapírra nyomtatottak, tehát nem PDF vagy e-jegyek.

 

A vásárlás – szállítás menete

 

Egy vásárlás során egy típusú jegyet tudsz venni, maximum 9-et. Bankkártyával tudsz fizetni, partnerünk az OTP Simple, Mastercard, Maestro, VISA és American Express kártyákat fogadnak el.

 Rendelésed visszaigazolását követően ~30 napon belül futárral küldjük a jegyet – kivéve, ha az esemény ennél hamarabb van. Ebben az esetben a koncert előtt legkésőbb 10 nappal küldjük.

 

A jegyekről

 

Azok a jegyek, amik az alábbi űrlapon szerepelnek, elérhetők. Ha valamelyikből kevés van, külön jelezzük. 

Ha az általad keresett belépőt nem találod a listán, írj nekünk egy emailt a [email protected] címre, és megnézzük, tudunk-e segíteni. 

Ha ülőhelyre szóló jegyet szeretnél, előtte írj nekünk egy emailt a [email protected] címre, hogy megtudd, pontosan hova, melyik szektorba szól az adott jegy. Ettől függetlenül törekszünk arra, hogy az aktuálisan elérhető legjobb helyre kapj jegyet. Ha az űrlapon a jegy neve linkesítve van, ott is meg tudod nézni, az aréna/stadiontérképet.

Van egy várólistánk is, itt találod: todi.hu/varolista. Ha ide feliratkozol, értesítünk, amennyiben az általad keresett jegytípus újra elérhető. 

Ha ezeken túl bármi kérdésed merül fel, írj a [email protected] címre, készséggel válaszolunk!