2015-07-03 9:20

Elküldtük emailben a Nightwish-utazásra foglalóknak a jegyvisszatérítéssel kapcsolatos információkat. Ha nem kaptad meg levelünket, mindenképpen írj a hello@todibusz.hu email címre!

Egy fontos infó kimaradt a levélből: a 120%-os opciónak nincsen határideje, addig használhatod fel, amíg szeretnéd! :)


2015-07-02 20:30 –  ELMARAD A KINGDOM OF HEGYALJA

Elmarad Tokaj-Rakamazon a július 15-19-re tervezett Kingdom of Hegyalja. A négy fesztiválterületből három nem áll rendelkezésre, ezért a szervezők úgy döntöttek, nem rendezik meg a fesztivált az eredeti területen, de még dolgoznak azon, hogy néhány koncertet más helyszínre átszervezzenek.

„Nem áll rendelkezésünkre abban a formában a helyszín, ahogy azzal eredetileg kalkuláltunk, ezért úgy döntöttünk, nem rendezzük meg a fesztivált Tokaj-Rakamazon. Dolgozunk még azokon a lehetőségeken, hogy a leszervezett koncertek egy részét más helyszínen megtartsuk, ezzel kapcsolatban később tudunk bővebb információval szolgálni” – tájékoztatott Kovács Péter, a fesztivál egyik főszervezője.

Azoknak, akik már megvásárolták a jegyüket, illetve bérletüket, a kifizetett összegeket természetesen visszatérítik a szervezők. Ezzel kapcsolatban további információ itt kérhető: jegy@kingdomofhegyalja.hu

Forrás: http://kingdomofhegyalja.hu/


 

2015-07-02 14:43

A hírek szerint elmarad a Kingdom of Hegyalja fesztivál! Egyelőre várjuk a szervezők hivatalos közleményét, addig türelmedet kérjük! Amint lesz infónk, a Facebook-oldalunkon, valamint az utazásra már foglalással rendelkezőknek emailben elküldjük a tennivalókat (jegyvisszaváltás, csere, stb).

 

 

Ezeket olvastad már?

Oszd meg barátaiddal a Facebookon: