Twenty One Pilots koncert!

Az amerikai alternatívrock-duó The Clancy World Tour világkörüli turnéja minket is megkörnyékez: 2025. április 13-án Bécsben robbantják be a színpadot a srácok. Te is ott akarsz lenni?

Természetesen mi nem fogjuk kihagyni, hiszen a 2019-es fergeteges bulijuk után képtelenek lennénk otthon ülni! Olvass tovább a részletekért!

 

Hangolódj a koncertre, indítsd el ezt a videót, és olvass tovább!

A koncertig hátravan

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

A Twenty One Pilots koncertutazás részletei:

Dátum: 2025. április 13. vasárnap

Helyszín: Bécs, Stadthalle

Indulás: 10:00-kor Budapestről, az Etele térről – pontos koordinátákat küldjük a foglalást követően

Várható érkezés: 14:00 körül. Ha az első sorban akarsz tombolni, tutira jó helyed lesz!

Nem Budapesten szállsz fel? Csatlakozz hozzánk Tatabányán vagy Győrben (a foglalás után tudod megadni)

Hazaindulás: a koncert után 30 perccel, hazaérkezés másnap hajnalban

Hivatalos fizetőeszköz: eurót érdemes még otthon, indulás előtt váltanod. Általában mindenhol elfogadják a bankkártyát, de legyen nálad cash, ha esetleg mégsem.

A koncertutazás további részleteit e-mailben fogjuk elküldeni a foglalást követően. Az indulási adatok (pl indulás ideje) változhatnak, ezért az utazás előtti napokban küldjük e-mailben a véglegesített, pontos és részletes utazási infókat!

Miért a Todi koncertutazást válaszd?

Mi mindent elintézünk

neked csak buliznod kell. Tudjuk, mekkora szívással jár néha egy-egy külföldi koncertutazás megszervezése – főleg, ha például az utolsó pillanatban lemondja a haverod, akinek a kocsijával mennétek. Meg koncert után hajnalban sem túl felemelő élmény hazavezetni több száz kilométert – a szállás meg plusz szabival, extra költséggel na meg újabb szervezési feladatokkal jár. 

Csak felpattansz a buszra, pattintasz egy sört

mivel nem te vezetsz, hátradőlsz kényelmes ülésedben, és élvezed az utazást. Nem kell jegyet vadásznod, szervezkedned, útitársakat keresned, hogy olcsóbbra hozd ki a túrát, sem benzinpénzt kalkulálnod.

Parkolóhelyet sem kell vadásznod

és szállásra sincs szükséged. Koncert után kicsivel indulunk is haza, és nyugodtan mehet a szundi, nem kell bágyadtan figyelned az utat

Simán tombolhatsz az első sorban

nem kell a kivetítőt nézned, hogy láss valamit. A koncert előtt időben ott leszel a helyszínen – simán állhatsz olyan közel, hogy Tyler egyenesen rád mosolyog.

Ez vár rád a Todi koncertutazáson:

Új haverokra teszel szert

Felszállsz, és csupa olyan ember fogad, akik imádják a zenét, és tökéletesen tudják, mit érzel, amikor meghallod a torzított gitár hangját. Rögtön meglesz a közös téma. Akár társaságban érkezel, akár egyedül, tuti, hogy új haverokra teszel szert, mire levonul a banda.

Végigbulizzuk az utat

hangos zene, szisszenő sörösdobozok, fantasztikus légkör – mire odaérünk, tutira hangulatba kerülsz! (Persze ha menet közben inkább pihenni szeretnél, senki nem fog kötelező közös  kumbayázásra kényszeríteni.)

De csak kultúráltan!

nyugi, nem kell attól félned, hogy valamelyik utastársad „túlszórakozza magát”. Tapasztalt utaskísérőink adott esetben közbelépnek, és gondoskodnak arról, hogy a balhézós részegek más közlekedési jármű igénybevételével érjék el desztinációjukat (vagyis vélhetően a legközelebbi árkot-bokrot).

Mosolygós utaskísérők

persze ne kétajtós smasszereket képzelj el: jó humorú, kedves kísérőink azért is felelnek, hogy végig jól érezd magad utazás közben.

Todi koncertutazások
0
Based on 0 reviews
powered by Facebook
js_loader

A legfontosabbak:

A megadott árra már semmilyen kötelező költség nem adódik!

Szuperül fogod érezni magad, hiszen hozzád hasonló rajongókkal fogsz együtt utazni. :)

Egyedül utazol? Kiváló lehetőség, hogy új barátokat találj. Nem is hinnéd, de sokan foglalnak egyedül utazásainkra! Ebben az esetben veled azonos nemű, jó fej utastárssal társítunk egy szobába.