Måneskin, Avril Lavigne, Alice Cooper, SUM 41 koncertek a Nova Rock Fesztiválon!

2024. június 15-e, a Nova Rock Fesztivál harmadik napja nagybetűs rockünnep lesz! A nap headlinere egyértelműen az olasz lázadórock Måneskin, de mellettük olyan zenekarok teszik tiszteletüket, mint a színpad sötét mestere Alice Cooper, a búcsúturnéját nemrég kezdő SUM 41 és pop-punk koronázatlan királynője, Avril Lavigne. Hogy a Body Count ft. Ice-T, vagy az őrült Steel Panther koncertjeiről ne is beszéljünk.

Szerintünk valahogy így kell kinéznie egy fesztivál felhozatalnak! Te mit gondolsz? Jössz velünk bulizni egy hatalmasat?

A csapatásig van még:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

 Miért a Todi koncertutazást válaszd?

– Mi mindent elintézünk, neked csak buliznod kell. Tudjuk, mekkora szívással jár néha egy-egy külföldi koncertutazás megszervezése – főleg, ha például az utolsó pillanatban lemondja a haverod, akinek a kocsijával mennétek. Meg koncert után hajnalban sem túl felemelő élmény hazavezetni több száz kilométert – a szállás meg plusz szabival, extra költséggel na meg újabb szervezési feladatokkal jár. 

De nem kell ezekkel törődnöd. Nem kell jegyet vadásznod, szervezkedned, útitársakat keresned, sem benzinpénzt kalkulálnod. Csak felpattansz a buszra, pattintasz egy sört (mivel nem te vezetsz!), hátradőlsz kényelmes ülésedben, és élvezed az utazást.

– Simán tombolhatsz az első sorban is, nem kell a kivetítőt nézned, hogy láss valamit. A koncert előtt időben ott leszel a helyszínen – simán állhatsz olyan közel, hogy Mike Dirnt egy eszelős forgás közben kiüti a sört a kezedből a basszusgitárral, de Billie Joe pengetőjét is lazán levadászhatod.

– Parkolóhelyet sem kell vadásznod, és szállásra sincs szükséged. Koncert után kicsivel indulunk is haza, és nyugodtan mehet a szundi, nem kell bágyadtan figyelned az utat.

Ez vár rád a Todi koncertutazáson:

Felszállsz, és csupa olyan ember fogad, akik imádják a zenét, és tökéletesen tudják, mit érzel, amikor meghallod a torzított gitár hangját. Rögtön meglesz a közös téma. Akár társaságban érkezel, akár egyedül, tuti, hogy új haverokra teszel szert, mire levonul a banda.

Végigbulizzuk az utat: hangos zene, szisszenő sörösdobozok, fantasztikus légkör – mire odaérünk, tutira hangulatba kerülsz! (Persze ha menet közben inkább pihenni szeretnél, senki nem fog kötelező közös  kumbayázásra kényszeríteni.)

Nyugi, nem kell attól félned, hogy valamelyik utastársad „túlszórakozza magát”. Tapasztalt utaskísérőink adott esetben közbelépnek, és gondoskodnak arról, hogy a balhézós részegek más közlekedési jármű igénybevételével érjék el desztinációjukat (vagyis vélhetően a legközelebbi árkot-bokrot).

Persze ne kétajtós smasszereket képzelj el: jó humorú, kedves kísérőink azért is felelnek, hogy végig jól érezd magad utazás közben.

Így jutsz el a koncertre: 

Dátum: 2024. június 15., Nickelsdorf, Nova Rock Fesztivál

Indulás: 11:00-kor Budapestről, az Etele térről indulunk

Nem Budapesten szállsz fel? Csatlakozz hozzánk Tatabányán vagy Győrben (a foglalás után tudod megadni!)

Hazaindulás: az utolsó koncert után körülbelül 60-90 perccel indulunk, másnap hajnalban érkezünk haza. 

Hivatalos fizetőeszköz: a fesztivál készpénzmentes, érintős (NFC) kártyával/telefonnal közvetlenül tudsz fizetni, vagy fesztikártyára casht (eurót) is tudsz tölteni

A koncertutazás további részleteit e-mailben fogjuk elküldeni neked a foglalást követően. Az indulási adatok (például az indulás ideje) változhatnak, ezért az utazás előtti napokban küldjük e-mailben a véglegesített, pontos és részletes utazási infókat!

🎸További fellépők a 2024-es Nova Rockon: 

Az alábbi line-upon láthatod az eddig bejelentett fellépőket. Ez még nem a végleges lista.

A többi napra is be tudsz nálunk nevezni, vagy csatlakozz a négy napos túrára: a fesztbérlet mellett 3*-os hotel reggelivel és napi transzfer is van a csomagban. A 4 napos csomag részleteit ide kattintva találod.

 

Green Day nap (06.13) 🎸 Avenged Sevenfold nap (06.14) 🎸Måneskin nap (06.15) 🎸 Bring Me The Horizon nap (06.16) 🎸

 

Todi koncertutazások
0
Based on 0 reviews
powered by Facebook
js_loader

 A legfontosabbak:

A megadott árra már semmilyen kötelező költség nem adódik! Kattintasz hármat, megveszed a helyed, és ennyi. Már csak a koncert előtti sörre és a merch cuccokra kell pénzt gyűjtened, ha bezsákmányolnál pár relikviát.

Fantasztikusan fogod érezni magad, hiszen hozzád hasonló rajongókkal fogsz együtt utazni. 

Egyedül utazol? Egy utasunk írta korábban, hogy „ha Todival utazol, sosem vagy egyedül„. Az azonos érdeklődés és a király társaság miatt tuti könnyen találsz magadnak új haverokat – de akkor sem fog rád senki furán nézni, ha zenével a füledben akarsz utazni, a könyvedbe merülve.

 

Jelentkezz most erre a koncertutazásra!

Önállóan utazol, csak a belépőre van szükséged? Katt ide a jegyvásárláshoz!