Måneskin, Avril Lavigne, Alice Cooper, SUM 41 koncertek a Nova Rock Fesztiválon!

2024. június 15-e, a Nova Rock Fesztivál harmadik napja nagybetűs rockünnep lesz! A nap headlinere egyértelműen az olasz lázadórock Måneskin, de mellettük olyan zenekarok teszik tiszteletüket, mint a színpad sötét mestere Alice Cooper, a búcsúturnéját nemrég kezdő SUM 41 és pop-punk koronázatlan királynője, Avril Lavigne. Hogy a Body Count ft. Ice-T, vagy az őrült Steel Panther koncertjeiről ne is beszéljünk.

Szerintünk valahogy így kell kinéznie egy fesztivál felhozatalnak! Te mit gondolsz? Jössz velünk bulizni egy hatalmasat?

A csapatásig van még:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

 Miért a Todi koncertutazást válaszd?

– Mi mindent elintézünk, neked csak buliznod kell. Tudjuk, mekkora szívással jár néha egy-egy külföldi koncertutazás megszervezése – főleg, ha például az utolsó pillanatban lemondja a haverod, akinek a kocsijával mennétek. Meg koncert után hajnalban sem túl felemelő élmény hazavezetni több száz kilométert – a szállás meg plusz szabival, extra költséggel na meg újabb szervezési feladatokkal jár. 

De nem kell ezekkel törődnöd. Nem kell jegyet vadásznod, szervezkedned, útitársakat keresned, sem benzinpénzt kalkulálnod. Csak felpattansz a buszra, pattintasz egy sört (mivel nem te vezetsz!), hátradőlsz kényelmes ülésedben, és élvezed az utazást.

– Simán tombolhatsz az első sorban is, nem kell a kivetítőt nézned, hogy láss valamit. A koncert előtt időben ott leszel a helyszínen – simán állhatsz olyan közel, hogy Mike Dirnt egy eszelős forgás közben kiüti a sört a kezedből a basszusgitárral, de Billie Joe pengetőjét is lazán levadászhatod.

– Parkolóhelyet sem kell vadásznod, és szállásra sincs szükséged. Koncert után kicsivel indulunk is haza, és nyugodtan mehet a szundi, nem kell bágyadtan figyelned az utat.

Ez vár rád a Todi koncertutazáson:

Felszállsz, és csupa olyan ember fogad, akik imádják a zenét, és tökéletesen tudják, mit érzel, amikor meghallod a torzított gitár hangját. Rögtön meglesz a közös téma. Akár társaságban érkezel, akár egyedül, tuti, hogy új haverokra teszel szert, mire levonul a banda.

Végigbulizzuk az utat: hangos zene, szisszenő sörösdobozok, fantasztikus légkör – mire odaérünk, tutira hangulatba kerülsz! (Persze ha menet közben inkább pihenni szeretnél, senki nem fog kötelező közös  kumbayázásra kényszeríteni.)

Nyugi, nem kell attól félned, hogy valamelyik utastársad „túlszórakozza magát”. Tapasztalt utaskísérőink adott esetben közbelépnek, és gondoskodnak arról, hogy a balhézós részegek más közlekedési jármű igénybevételével érjék el desztinációjukat (vagyis vélhetően a legközelebbi árkot-bokrot).

Persze ne kétajtós smasszereket képzelj el: jó humorú, kedves kísérőink azért is felelnek, hogy végig jól érezd magad utazás közben.

Így jutsz el a koncertre: 

Dátum: 2024. június 15., Nickelsdorf, Nova Rock Fesztivál

Indulás: 11:00-kor Budapestről, az Etele térről indulunk

Nem Budapesten szállsz fel? Csatlakozz hozzánk Tatabányán vagy Győrben (a foglalás után tudod megadni!)

Hazaindulás: az utolsó koncert után körülbelül 60-90 perccel indulunk, másnap hajnalban érkezünk haza. 

Hivatalos fizetőeszköz: a fesztivál készpénzmentes, érintős (NFC) kártyával/telefonnal közvetlenül tudsz fizetni, vagy fesztikártyára casht (eurót) is tudsz tölteni

A koncertutazás további részleteit e-mailben fogjuk elküldeni neked a foglalást követően. Az indulási adatok (például az indulás ideje) változhatnak, ezért az utazás előtti napokban küldjük e-mailben a véglegesített, pontos és részletes utazási infókat!

🎸További fellépők a 2024-es Nova Rockon: 

Az alábbi line-upon láthatod az eddig bejelentett fellépőket. Ez még nem a végleges lista.

A többi napra is be tudsz nálunk nevezni, vagy csatlakozz a négy napos túrára: a fesztbérlet mellett 3*-os hotel reggelivel és napi transzfer is van a csomagban. A 4 napos csomag részleteit ide kattintva találod.

 

Green Day nap (06.13) 🎸 Avenged Sevenfold nap (06.14) 🎸Måneskin nap (06.15) 🎸 Bring Me The Horizon nap (06.16) 🎸

 

Todi koncertutazások
4.9
Based on 411 reviews
powered by Facebook
Éva Siliga
Éva Siliga
08:03 19 Jul 24
2024. Júli 17. P!nk koncert
Fantasztikus élmény ,remek társaság és szuper szervezés!
Az idegenvezető, az utaskísérő a buszsofőrök és a szálloda is minden tökéletes volt. Még biztos fogunk találkozni! Mindenkinek ajánlom a Todit a jó hangulat garantált! 😊
Sipos Katalin
Sipos Katalin
16:56 06 Jul 24
Első Todi utazásunk volt és reméljük még jó pár lesz. 😃
Precíz szervezés, az extrém körülményekkel is hősiesen megküzdöttek.
Kedves, vicces és segítőkész utaskísérők és buszsofőrök. A szállás és a buszok is nagyon jók voltak. Összefoglalva minden csúcsszuper volt, remek élményé tettétek az első Nova... Rock fesztiválunk. Zseniálisak vagytok. Nagyon nagyon köszönjük!read more
Michl István
Michl István
13:02 04 Jul 24
Mikor kiderült, hogy megyek Bécsbe az AC/DC koncertre, az oda és visszautazás került előtérbe. Több lehetőséget is átgondoltam és a Todi nyert! Nem bántam meg! Minden vonatkozásában elsőosztályú, profin szervezett utazás volt. Jól éreztem magam, a koncert meg fenomenális volt! Legközelebb is Őket választom. Köszönöm!
Róbert Mészáros
Róbert Mészáros
07:59 01 Jul 24
Koncertutazás = Todi koncertutazások!!! :) Az egyik bécsi AC / DC koncertre szerettem volna eljutni, így kerültem kapcsolatba a Todi-val. Sajnos már csak Pozsonyban volt hely, meg is vettem a jegyeket, aztán másnap szabadult fel hely a június 26-i Bécsi koncertre. Írtam egy e-mailt, hogy át lehetne-e konvertálni a... jegyeket, és 10 perc múlva már megvoltak a jegyeim a bécsi koncertre!!! Ezután e-mailben jött egy teljes körű tájékoztatás a koncertről, az utazásról, és Bécsről, amelyből minden felmerülő kérdésre előre választ kaptam! Aztán eljött az utazás reggele, amikor sms-ben megkaptuk az utaskísérőnk nevét, telefonszámát, és az utasbiztosításunk adatait! Majd az indulási helyen egy jó hangulatú gyülekező, csoportkép készítés, és Todi hangulat alapozása! Külön szimpatikus volt, hogy miután mindenki elfoglalta a helyét a kényelmes buszokon, Todi minden buszra felszállt még pár gondolat erejéig! Aztán Kriszti "osztályfőnök" átvette a csoportot, és megkezdődött a jó hangulatú utazás! Az utazással kapcsolatban nekem külön tetszettek az olyan figyelmességek, mint a jegy mellé kapott ajándék hűtőmágnes, és a koncert végén a buszoknál osztott ásványvíz, illetve az üléseken elhelyezett ajándék tollak! Ezenkívül a jegyek is pont olyan helyre szóltak, ahová szerettem volna! Egyszóval MINDEN TÖKÉLETES volt, nem kérdés, hogy legközelebb is Todi-val utazok!!!read more
Kovács Zoltán
Kovács Zoltán
18:33 27 Jun 24
2024.06.26 AC/DC koncert Bécs
Sziasztok! Todi...le a kalappal!! Ez iszonyat zúzós koncert volt. Még most is a hatása alatt vagyok...nem viccelek..még most is előttem vannak a koncert képei! Ahogy Brian Johnson majd leharapta a mikrofon, ahogy Angus Young tépte a húrokat...egyszerűen felejthetelen, beégett a... retinámba, és míg élek velem maradnak az emlékek! 😅😈🤘
Ami viszont a koncert szervezést illeti....hááát....több mint 20 éve vagyok a minőségbiztosítás terén, de pályakezdésem óta nem volt tapasztalatom ilyen minőségi munkában!!! Az információ átadás, a szervezés, az utázás allat való interaktív jelenlét, és maga az, hogy amíg a koncert el nem kezdődik, mi mindent javasoltál, hogy lehet csinálni....még most is érzem a csülök ízét a számban...szóval a régmultat hozza elő, amikor még foglalkoztak az emberrel, és érdekeltséget mutattak a véleményükre. Szóval száz szónak is egy a vége....nem tudom milyen tanusítványt adnak a koncertszervezőknek, de nálam csillagos ötössel vizsgáztatok!
Csak így tovább...és még egyszer, köszönet mindenért!
Remélem hamarosan ismét a csapat tagja lehetek! 😁😈🤘
😈🤘Rock for ever!! 🤘😈
read more
László Bákonyi
László Bákonyi
15:11 26 Jun 24
Köszönjük a profi szervezést és lebonyolítást, az utazás zökkenőmentes volt! 🤘AC/DC🤘
Girus Krisztina
Girus Krisztina
18:34 24 Jun 24
Szuper csapat!Szuper szervezés!Remélem még utazok veletek párat!❤️🤘👏🤩
Szabolcs Vigh
Szabolcs Vigh
12:02 19 Jun 24
Sziasztok! Hol is kezdjem... Igazából CSAK őket tudnám ajánlani minden tekintetben , utaskísérők,hangulat a buszon , útbaigazítás , segítség, stb stb , nem folytatom mert elbízzák magukat :D Jövőre is találkozunk Nován. Köszönjük hogy veletek utazhattunk!!!!! R&R :D szuperek vagytok!!!!
Mónika Pap
Mónika Pap
20:34 18 Jun 24
Hatalmas élmény lett a 15-i Nova Rock és egyben biztos nem az utolsó! Részletes tájékoztatókat kaptunk a koncert előtt/napján is folyamatosan, szerintem ez az egyik legfontosabb. Az órákon át szakadó esővel járó nehézségeket korrekten, meg igyekeztek gyorsan intézni (nagy köszönet nekik).
Jennifer Nyerki
Jennifer Nyerki
20:25 18 Jun 24
10bol 11 :D most volt az elso utam es tudom, hogy nem lesz az utolso!
Gergely Szollár
Gergely Szollár
15:01 18 Jun 24
Az extrém körülmények ellenére is profi szervezés és remek hangulat jellemezte a Todis Nova Rock utat. Ezúton is kösz mindent és nagy pacsi! :)
Szilvia Csima
Szilvia Csima
08:39 17 Jun 24
Végtelenül precíz a szervezés Todiéknál. Először utaztunk velük, a fesztivál élmény sokkal nagyobb volt úgy, hogy minden gondot levettek a vállunkról. Tökéletesen működött minden, még a "mentési akció" is a szombati Nova rock/Maneskin utáni armageddon esetében is -nélkülük nem tudtunk volna zökkenőmentesen hazajutni,... szóval minden tekintetben kiváló csapat, koncertre csakis velük megyek legközelebb! (A vidám, közvetlen és humoros kommunikáció is nagyon tetszett:).read more
Imre Nagy
Imre Nagy
18:28 16 Jun 24
Életem első Novarockjára utaztam velük 1 napra. Részletes tájékoztatás kaptam az utazással kapcsolatban amit érdemes komolyan venni. Nagyon kedves volt a kísérőnk, kényelmes volt a busz, és szórakoztató az út. Biztosan fogok még velük utazni. Csak ajánlani tudom őket. ❤️‍🔥🤘😊
Tímea Pingiczer
Tímea Pingiczer
10:12 16 Jun 24
Nagyon szuper volt minden.
Gaál Edina
Gaál Edina
18:46 15 Jun 24
Három alkalommal utaztam Todi szervezésében. minden utazás kifogástalan volt. A koncertek örök élményt jelentenek.
Rafai-Séta Daniella
Rafai-Séta Daniella
15:48 03 Jun 24
Nagyon szuper volt minden,
Mindig mindenről tájékoztattak.
Időben érkeztünk oda is vissza is így az első sorokból élvezhettük a koncertet.🥰
Köszönjük a lehetőséget, az biztos hogy az első utunk volt de nem az utolsó ❣️❣️
Mikula Rita
Mikula Rita
14:04 03 Jun 24
Szuper szervezés ,jött mindenről információ időben.Korrekt busz és utazás.Figyelmesség és csupa pozitív dolgok.Ajánlom.Mielőtt valaki elindulna magán úton gondolja át ,egyszerűbb és jobb a Todival.
Bikfalvi Balázs
Bikfalvi Balázs
12:49 03 Jun 24
Minden szuper volt! Nagyon megegyszerűsítik a koncertre való eljutást. Rugalmasak, korrektek és jófejek! Köszönünk mindent! 🤘
Tibor Papp
Tibor Papp
11:16 03 Jun 24
Örülök,hogy Todi-val utaztunk!Profi a szervezés,kedves utaskísérő,egyszóval minden szuper volt!Első utunk volt de szerintem nem az utolsó!Köszönünk mindent!🙂🤘Rock and roll!🤘
Végh Anita
Végh Anita
21:57 02 Jun 24
A legelső Todi utazásom és a legelső Metallica koncertem is volt egyben. Kellemes volt az út az kísérünk is nagyon jó fej volt. Szerintem mi még találkozunk. Örülök, hogy Rátok találtam 👍
Eszter Zsebedits
Eszter Zsebedits
20:52 02 Jun 24
Minden utazással és koncerttel kapcsolatos információról, változásról napirendszerűen kaptunk értesítést. A tervezett időpontokat sikerült tartani, pedig az utazásunk előtt kb. egy héttel lemondta a fuvart az erre szerződött buszvállalat, de Todi ezt is megoldotta :) Nagyon szimpatikus volt, hogy van lehetőség... jegyfoglalót fizetni, elsőbbségi felszállást kérni és utasbiztosítást is kötnek a nevünkben. Rebekának köszönjük a kedvességet, a jó hangulatot - cd nélkül is fabrikált zenét - a sofőrnek köszönjük, hogy biztonságban oda- és hazaértünk. Örülök, hogy ráakadtam Todira, nagyon megkönnyítette nekem, hogy a férjemnek szánt szülinapi meglepetés célbaérjen.
10/10
Racino Rocks 2024
read more
Zöldlomb Legolina
Zöldlomb Legolina
20:09 02 Jun 24
A szervezés korrekt, hiteles
Gábor Alex
Gábor Alex
18:43 02 Jun 24
Sziasztok
Először mentem Todival, minden flottul ment, az évek alatt tökélyre vitték az utazások szervezését. Nem tudnék olyat mondani ami rajtuk múlna de nem volt 100%.
Én csak ajánlani tudnám őket, 26.án AC/DC🤘🏻
Pálinkás Rita
Pálinkás Rita
18:39 02 Jun 24
Jól megszervezett utazás, segítőkész és kedves utaskísérő. Apró meglepetés ( hűtőmágnes)...Bátran merem ajánlani őket. 👍🤘
Máté Hegedüs
Máté Hegedüs
18:31 02 Jun 24
A legelső Todi utazásom és a legelső Metallica koncertem is, a kísérők kedvesek voltak, és segítőkészek szinte bármire. Jó társasággal, gyorsan el is telt :) Valószínűleg nem a legelső utazás lesz a Todival :)
10*
Ui: várjuk a pénteki nova rock-ot :)
Tamás Turzai
Tamás Turzai
16:33 02 Jun 24
A jó bornak nem kell cégér! 😊🥂
Bnc Vgh
Bnc Vgh
16:12 02 Jun 24
Itt tényleg perce pontosan ment minden, a szervezés, az utazás, ami infóra volt szükségünk mindet megkaptuk időben.
Utaskísérőnk is nagyon kedves és segítőkész volt, oda fele úton kvízek mentek, hogy ne legyen unalmas az utazás, meg persze ezerrel szólt a rock zene. Most először utaztam velük a bécsi Metallicára de... az biztos, hogy nem ez volt az utolsó utazásom velük! 10/10 a szervezés és a megvalósítás is! Ajánlom mindenkinek!read more
Tímea Cseke
Tímea Cseke
11:44 02 Jun 24
Először utaztam velük, hatalmas élmény volt az egész! Nagyon profi volt a szervezés. Folyamatosan tájékoztattak e-mailben minden fontos infóról. Mire van/nincs szükség az utazáshoz, mire figyeljünk. Így hamar el tudtam kezdeni a felkészülést az útra. Utaskísérőnk is kedves és figyelmes volt.
Nem járok külföldre,... de minden vágyam volt látni a Metallica-t és gondoltam kipróbálom. Nem bántam meg. :) Félek rászokok. 🤘
Köszönöm!
read more
Norbert Lécz
Norbert Lécz
06:18 30 May 24
csak ajánlani tudom.10/10
Hürkecz Renáta
Hürkecz Renáta
09:06 26 May 24
kényelmes volt a busz, nagyon jó hangulatú utazásban volt részünk, Rebeka szuper aranyos és segítőkész volt🥰 minden szuper volt 😊
Zsóri Csilla Erika
Zsóri Csilla Erika
10:55 14 May 24
Profi szervezés, kedves, segítőkész és felkészült utaskísérő 🥰 semmire nem volt gondom, csak a felhőtlen szórakozás volt a dolgom. A szállás és a programok is kiválóak voltak, a koncert pedig fenomenális 😎 anyám hasában volt utoljára ilyen jó dolgom 😅 szóval ha valaki még hezitálna, jöjjön-e... Todiékkal, ne is gondolkodjon tovább, 10-ből 25-s szolgáltatást nyújtanak. Már be is van fizetve a következő koncertutazásom 🤩read more
Andrea Dusik
Andrea Dusik
11:34 10 Apr 24
😍😍😍😍 10 bōl 10 es ajànlàs .
Éva Makkai
Éva Makkai
14:38 04 Apr 24
Korrekt, magas színvonalú szolgáltatást kaptunk, kényelmesen, biztonságban utazhattunk a koncertre, és vissza, így nyugodtan élvezhettük a koncertet.
Réti Dániel
Réti Dániel
21:53 03 Apr 24
Csak ajánlani tudom a társaságot!
Vér profi szervezés,
nagyon segítőkész és barátságos szervezők/kísérők,
kiváló busz körülmények,
és még estig sorolhatnám!
Köszönök nekik mindent!
Biztos hogy őket választom legközelebb is!
Máté Krisztina
Máté Krisztina
12:05 03 Apr 24
Jól megszervezett utazás, segítőkész és kedves utaskísérő. Apró meglepetés ( hűtőmágnes), ami nagyon boldoggá tett. Bátran merem ajánlani őket.
Zoltán Szili
Zoltán Szili
09:05 03 Apr 24
Először voltam veletek. A szervezés és az út is tökéletes, a koncert pedig fenomenális volt hangban és látványban is. Nekem kicsit sok volt a 4 óra várakozás az érkezéstől a kapunyitásig. Az utaskísérőnk Kriszti felkészült és segítőkész. Legközelebb is megyek veletek!... 🤘🤘🙏👊👊🎸🎸 Judas Priest, Saxon, Uriah Heep 2024.04.01 Bécsread more
István Hricsovinyi
István Hricsovinyi
16:16 21 Jul 23
Jó szervezés, kedves segítőkész utaskísérők.
Németh Judit
Németh Judit
08:28 21 Jul 23
csúcs, isteni, szuper, király, klassz, oltári, frankó, cool, zsír, sirály, tuti, tök jó, kafa, állat, pöpec, príma, baró, klafa, istencsászár, baromi jó, eszméletlen, haláli, brutál, faja, menő, ütős, fenomenális, pompás, nagyszerű, állati, fain, csúcsszuper, szupcsi, zsírkirály, kiváló, fantasztikus, pazar,... fantörpikus, kircsi, űberkirály, karaj, szupi, vagány, istenkirály, frenetikus, raj, csodás, remek, parádés, fergeteges, ász, atom, zsírkaraj, tutkeráj, atomzsír, észbontó, döfi, kitűnő, brutális, elképesztő, patent, csúcskirály, nagyon jó, észbontóan jó, bitang, tutkó, okés, nagyon szuper, kifogástalan, kifogásolhatatlan
(A szinonima szótárban a "tökéletes"-nél keressétek; ideje lenne "Todi"-ra cserélni)
read more
Zita Szabóné Sár
Zita Szabóné Sár
06:26 20 Jul 23
Először mentünk Todival koncertre. Maximálisan elégedettek vagyunk! Nagyon jó szervezés, pontos tájékoztatások, apró figyelmességek, nagyszerű koncertélmény. Nagyon kedves és figyelmes utaskísérőnk volt. Legközelebb (talán Bon Jovi 2024?☺️) is igénybe vesszük a szolgáltatást! További sok sikert és sok... ügyfelet kívánunk nektek!read more
Anna Váczi
Anna Váczi
16:28 19 Jul 23
Sziasztok! Először is, még mindig nehéz szóhoz jutni, szavakkal leírni mit éltünk át együtt tegnap este, de hálisten ti pontosan tudjátok! :D Nekem a Boss bakancslistás volt, amióta az eszemet tudom egyes számú szerelem :D Elképesztő öröm volt élőben látni őket, soha el nem felejthető, és valószínű életem dobogós első... helyes koncert élménye is marad, örökké hálás leszek nektek is érte :) Ez volt az első utunk veletek Todisok, de megmondom őszintén én ennyire jó csapatra és szervezésre nem számítottam, sejtettem, hogy jó dolog ez, na, de hogy ennyire? :D Óriási köszönet nektek, hogy ezt így leszerveztétek, és, hogy ennyire profik vagytok :) Az ásványvíz meg egyszerűen csak életmentő volt, ti mindenre is gondoltok :D Bízom benne, lesz még utunk együtt, most már kétség kívül tudjuk, ti vagytok a legjobbak :)read more
András Csuha
András Csuha
07:51 17 Jul 23
😎Első részvételünk volt...és le a kalappal a szervezők előtt!!! Tatabányai felszállással, ahová a megbeszéltek szerint pontos érkezés volt, a busz kényelmes , komfortos, a tájékoztatás célratörő és praktikus infókkal...szóval nem lehet panaszunk! A magam részéről várom, hogy újra együtt utazhassunk valami... szuper bulira! Nem mellékesen megjegyzendő, hogy a lényeg, a koncert sem volt gyenge...🥰😎Srácok csillagos ötös!🤘read more
Ádám Halász
Ádám Halász
05:01 11 Jul 23
😁Remek, felkészült szervezés, kényelmes és jó hangulatú utazás, Todi mindenben rendelkezésünkre állt. Ajánlom mindenkinek!
Timi Tóth
Timi Tóth
19:55 09 Jul 23
Csak jókat tudok mondani róluk. Nagyon jó szervezés és kommunikáció. Segítőkészség a végletekig, az utas kísérőnkre bármiben lehetett számítani. Minden részletre ügyelnek, köszönjük a hűtő mágnest és a koncert után a vizet! Mi még biztosan fogunk velük utazni, mindenkinek ajánlani tudom:)
Kiss Szabó Viktória
Kiss Szabó Viktória
17:42 09 Jul 23
Csakis a legjobbakat tudom írni: tökéletes szervezés, kommunikáció és jófejség! És még a részletekre is odafigyeltetek: nagyon köszönöm a hűtőmágnest és a koncert utána ásványvizet! Biztosan találkozunk még! 🥰😘
Márton Gábor Csaba
Márton Gábor Csaba
11:42 05 Jul 23
Nagyon transzparens és profi volt a kommunikáció az utazás- és koncertszervezés kapcsán, de emellett még nagyon emberi is. :) Köszönöm, hogy elvittetek P!NK-hez! :)
Judit Horváth
Judit Horváth
16:55 13 Jun 23
Először utaztunk Todival és még biztosan fogunk is!Minden szuperül meg van szervezve Neked tényleg csak élvezned kell az egészet!A jobbnál jobb zenéknek köszönhetően már utazás közben tudsz hangolódni a bulira!Köszönjük felejthetetlen élmény volt a NOVA ROCK!❤️🤟🏻
Rita Hegedüs-Kovács
Rita Hegedüs-Kovács
11:11 11 May 23
Az Avril koncertre utaztam velük Bécsbe, teljesen véletlenül találtam rájuk, de nagyon megörültem neki! Nagyon kedves mindenki, minden pontosan, precízen meg van szervezve, mindenről időben tájékoztatnak, nem is marad fennmaradó kérdés, de ha mégis, mindenre készségesen választ kapsz ☺️ a busz szép,... rendezett, tiszta, kényelmes, a sofőr pedig profi. Szívből ajánlom mindnekinek, aki a lehető legkényelmesebben és a legjobb hangulatban szeretne eljutni egy koncertre!read more
Szökrön Réka
Szökrön Réka
17:28 09 Feb 23
Már kétszer utaztunk Todival, mindenkinek csak ajánlani tudom!
A koncert előtt minden fontos információt megkaptunk, az utazás remek hangulatban telt, az utaskísérők jó fejek és nagyon segítőkészek voltak, bőven odaértünk időben, a jegyek remek helyre szóltak. Nem kellett semmin aggódnunk, mindent elintéztek... nekünk, csak élveznünk kellett az egészet.

Szuper, hogy vagytok, életre szóló, felejthetetlen élmény volt mindkét koncert, amikre nélkületek nem jutottunk volna el. Biztos, hogy legközelebb is veletek utazunk!🤩
read more
Nora Czentar Hegyi
Nora Czentar Hegyi
13:34 22 Jul 22
A jegy jó helyre szólt, nem nekem kellett vezetni, aztán parkolót találni Bécsben, a busz a stadion szájában tett le, és végig minden tökéletesen meg volt szervezve. A jó hangulat az úton extra bónusz, az ajándék hűtőmágnes a hűtőajtó VIP helyén figyel azóta is!
Beatrix Domány
Beatrix Domány
09:09 22 Jul 22
Először utaztunk velük Bécsbe múlt héten, de a jövőben is fogunk még szerintem. Mindig mindenről kaptunk tájékoztatást, a kérdéseinkre is gyors választ kaptunk, és a kívánságainkat is figyelembe vették, illetve egy csomó jó tanácsot kaptunk, hogy mit, hol találunk. Nagyon gördülékenyen ment minden, nem éreztük... magunkat elveszve. :Dread more
More Reviews
js_loader

Nem volt elég? Facebook-oldalunkon több száz véleményt találsz rólunk névvel, arccal! Katt ide érte!

 A legfontosabbak:

A megadott árra már semmilyen kötelező költség nem adódik! Kattintasz hármat, megveszed a helyed, és ennyi. Már csak a koncert előtti sörre és a merch cuccokra kell pénzt gyűjtened, ha bezsákmányolnál pár relikviát.

Fantasztikusan fogod érezni magad, hiszen hozzád hasonló rajongókkal fogsz együtt utazni. 

Egyedül utazol? Egy utasunk írta korábban, hogy „ha Todival utazol, sosem vagy egyedül„. Az azonos érdeklődés és a király társaság miatt tuti könnyen találsz magadnak új haverokat – de akkor sem fog rád senki furán nézni, ha zenével a füledben akarsz utazni, a könyvedbe merülve.

 

Jelentkezz most erre a koncertutazásra!

Önállóan utazol, csak a belépőre van szükséged? Katt ide a jegyvásárláshoz!