Ville Valo koncert Pozsonyban!

Legnagyobb sajnálatunkra a HIM feloszlott (a prágai búcsúbulijukon mi is ott tomboltunk), viszont az énekes, Ville Valo szerencsére továbbra is aktív! Zseniális 2023-as budapesti koncertje után ’24-ben újra turnézik Neon Noir albumával, mellyel hozzánk legközelebb Pozsonyban fog fellépni!

A finn énekes a rockzene szcéna egyik meghatározó alakja, azon ritka művészek egyike, akik a sötétebb zenét és a romantikus hangulatot ötvözik. Ville Valo rendkívüli tehetségét és különleges hangját a HIM zenekarban ismerte meg a világ, de markáns stílusával és karakterével önálló projektje is hűséges követőket vonz.

Ville Valo „Neon Noir” című albuma lenyűgözően egyesíti a sötét hangzásokat és modern elektropop elemeket, teremtve egy misztikus és felemelő zenei élményt.

2024. áprilisában irány Pozsony, velünk tartasz? :)

Az új album címadó dala például tuti lesz – biztos, hogy eszméletlenül szól majd élőben!

A koncertig van még:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Így jutsz el a Ville Valo koncertre:

Dátum: 2024. április 12. péntek, Pozsony – másnap hétvége, ki lehet pihenni a fáradalmakat!

Indulás: 10:00-kor Budapestről, az Etele térről – pontos koordinátákat küldjük a foglalást követően

Várható érkezés Pozsonyba: 14:00 körül. Ha az első sorban akarsz táncolni, és Ville-el pacsizni, tutira jó helyed lesz, de ha még sétálnál egyet a városban a koncert előtt, arra is lesz idő

Nem Budapesten szállsz fel? Csatlakozz hozzánk Tatabányán vagy Győrben (a foglalás után tudod megadni!) Felszállóhelyeinkről itt találsz bővebb infókat.

Hazaindulás: a koncert után körülbelül 30 perccel indulunk, másnap hajnalban érkezünk haza.

Hivatalos fizetőeszköz: eurót érdemes még otthon, indulás előtt váltanod

A koncertutazás további részleteit e-mailben fogjuk elküldeni neked a foglalást követően. Az indulási adatok (például az indulás ideje) változhatnak, ezért az utazás előtti napokban küldjük e-mailben a véglegesített, pontos és részletes utazási infókat!

 Miért a Todi koncertutazást válaszd?

– Mi mindent elintézünk, neked csak buliznod kell. Tudjuk, mekkora szívással jár néha egy-egy külföldi koncertutazás megszervezése – főleg, ha például az utolsó pillanatban lemondja a haverod, akinek a kocsijával mennétek. Meg koncert után hajnalban sem túl felemelő élmény hazavezetni több száz kilométert – a szállás meg plusz szabival, extra költséggel na meg újabb szervezési feladatokkal jár. 

De nem kell ezekkel törődnöd. Nem kell jegyet vadásznod, szervezkedned, útitársakat keresned, sem benzinpénzt kalkulálnod. Csak felpattansz a buszra, pattintasz egy sört (mivel nem te vezetsz!), hátradőlsz kényelmes ülésedben, és élvezed az utazást.

– Simán tombolhatsz az első sorban is, nem kell a kivetítőt nézned, hogy láss valamit. A koncert előtt időben ott leszel a helyszínen – akár az első sorokban is üvöltheted a német szövegeket, de akár pacsizhatsz Till-lel. Ha pedig inkább Pozsony nevezetességeire vagy kíváncsi a buli előtt, simán lesz időd a város felfedezésére is.

– Parkolóhelyet sem kell vadásznod, és szállásra sincs szükséged. Koncert után kicsivel indulunk is haza, és nyugodtan mehet a szundi, nem kell bágyadtan figyelned az utat.

Ez vár rád a Todi koncertutazáson:

Felszállsz, és csupa olyan ember fogad, akik imádják a zenét, és tökéletesen tudják, mit érzel, amikor meghallod a torzított gitár hangját. Rögtön meglesz a közös téma. Akár társaságban érkezel, akár egyedül, tuti, hogy új haverokra teszel szert, mire levonul a banda.

Végigbulizzuk az utat: hangos zene, szisszenő sörösdobozok, fantasztikus légkör – mire odaérünk, tutira hangulatba kerülsz! (Persze ha menet közben inkább pihenni szeretnél, senki nem fog kötelező közös  kumbayázásra kényszeríteni.)

Nyugi, nem kell attól félned, hogy valamelyik utastársad „túlszórakozza magát”. Tapasztalt utaskísérőink adott esetben közbelépnek, és gondoskodnak arról, hogy a balhézós részegek más közlekedési jármű igénybevételével érjék el desztinációjukat (vagyis vélhetően a legközelebbi árkot-bokrot).

Persze ne kétajtós smasszereket képzelj el: jó humorú, kedves kísérőink azért is felelnek, hogy végig jól érezd magad utazás közben.

Todi koncertutazások
0
Based on 0 reviews
powered by Facebook
js_loader

 A legfontosabbak:

Megvesszük helyetted a jegyed, így nem kell őrült kattintgatások közepette helyet vadásznod magadnak, hogy aztán rendszerhiba miatt a Z-szektor 432. sorába kelljen ülnöd – és véletlenül sem fognak lehúzni valamelyik átverős oldalon.

A megadott árra már semmilyen kötelező költség nem adódik! Kattintasz hármat, megveszed a csomagot, és ennyi. Már csak a koncert előtti sörre és a merch cuccokra kell pénzt gyűjtened, ha bezsákmányolnál pár relikviát.

A jegyedet biztos (szupertitkos) helyen őrizzük  – az utaskísérőd fogja majd a kezedbe adni az utazás napján. Így tuti nem keveredik el a postán, és te sem fogsz kisebb szívrohamot kapni, amikor nem találod indulás előtt. 

Biztosan indulunk. Ha valamiért csak kevesen jöttök, akkor sincs gond. Nem fogsz tőlünk az utazás előtti este e-mailt kapni, hogy „nehari, mégse megyünk”. Ha lefoglalod az utazást, mi elviszünk – legyetek akár négyen vagy ezerötszázan.

Fantasztikusan fogod érezni magad, hiszen hozzád hasonló rajongókkal fogsz együtt utazni. 

Egyedül utazol? Egy utasunk írta korábban, hogy „ha Todival utazol, sosem vagy egyedül„. Az azonos érdeklődés és a király társaság miatt tuti könnyen találsz magadnak új haverokat – de akkor sem fog rád senki furán nézni, ha zenével a füledben akarsz utazni, a könyvedbe merülve.

 

Jelentkezz most erre a koncertutazásra!

FIGYELEM, early bird kedvezmény: az első 10 db állójegy+utazás csomag ára 43.990 Ft! Ezt követően az ár emelkedni fog. A foglalásokat a részvételi díj beérkezésének sorrendjében igazoljuk vissza.