Queens Of The Stone Age koncert Bécsben!

Scorpions koncert Zsolnán!

A Queens of the Stone Age a rockzene úttörőjeként ismert, és azokban, akik már találkoztak a zenéjükkel, egyedülálló hangzásviláguk miatt maradandó benyomást keltettek. Josh Homme kreatív vezetése alatt az együttes számos emlékezetes albumot alkotott, beleértve a „Songs for the Deaf” és a „…Like Clockwork” című lemezeket. A QOTSA színpadi jelenléte és zenei kísérletezéseik révén a rockzene egyik kiemelkedő alakulatává váltak a 21. században.

2024. július 18-án a hangulatos bécsi Metastadt Open Airben lépnek fel Joshék, mi pedig tutira nem hagyjuk ki ezt a bulit!

Indítsd el ezt a klasszikust, és olvass tovább a koncertutazás részleteiért!

Scorpions koncert Zsolnán!

A koncertig hátravan:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Így jutsz el a bécsi Queens Of The Stone Age koncertre:

Dátum: 2024. július 19. péntek, Bécs

Indulás: 10:00-kor Budapestről, az Etele térről – pontos koordinátákat küldjük a foglalást követően

Nem Budapesten szállsz fel? Csatlakozz hozzánk Tatabányán vagy Győrben (a foglalás után tudod megadni)

Várható érkezés Bécsbe: 14:30 körül.

Hazaindulás: az utolsó koncert után körülbelül 30 perccel indulunk, másnap hajnalban érkezünk haza.

Hivatalos fizetőeszköz: eurót érdemes még otthon, indulás előtt váltanod. A legtöbb egység elfogad kártyát, de a biztonság kedvéért legyen nálad cash is.

A koncertutazás további részleteit e-mailben fogjuk elküldeni neked a foglalást követően. Az indulási adatok (például az indulás ideje) változhatnak, ezért az utazás előtti napokban küldjük e-mailben a véglegesített, pontos és részletes utazási infókat!

Íme egy fotó a helyszínről:

 Miért a Todi koncertutazást válaszd?

– Mi mindent elintézünk, neked csak buliznod kell. Tudjuk, mekkora szívással jár néha egy-egy külföldi koncertutazás megszervezése – főleg, ha például az utolsó pillanatban lemondja a haverod, akinek a kocsijával mennétek. Meg koncert után hajnalban sem túl felemelő élmény hazavezetni több száz kilométert – a szállás meg plusz szabival, extra költséggel na meg újabb szervezési feladatokkal jár. 

De nem kell ezekkel törődnöd. Nem kell jegyet vadásznod, szervezkedned, útitársakat keresned, sem benzinpénzt kalkulálnod. Csak felpattansz a buszra, pattintasz egy sört (mivel nem te vezetsz!), hátradőlsz kényelmes ülésedben, és élvezed az utazást.

– Simán tombolhatsz az első sorban is, nem kell a kivetítőt nézned, hogy láss valamit. A koncert előtt időben ott leszel a helyszínen – akár az első sorokban is üvöltheted, hogy Nóvánnóz!

– Parkolóhelyet sem kell vadásznod, és szállásra sincs szükséged. Koncert után kicsivel indulunk is haza, és nyugodtan mehet a szundi, nem kell bágyadtan figyelned az utat.

Ez vár rád a Todi koncertutazáson:

Felszállsz, és csupa olyan ember fogad, akik imádják a zenét, és tökéletesen tudják, mit érzel, amikor meghallod a torzított gitár hangját. Rögtön meglesz a közös téma. Akár társaságban érkezel, akár egyedül, tuti, hogy új haverokra teszel szert, mire levonul a banda.

Végigbulizzuk az utat: hangos zene, szisszenő sörösdobozok, fantasztikus légkör – mire odaérünk, tutira hangulatba kerülsz! (Persze ha menet közben inkább pihenni szeretnél, senki nem fog kötelező közös  kumbayázásra kényszeríteni.)

Nyugi, nem kell attól félned, hogy valamelyik utastársad „túlszórakozza magát”. Tapasztalt utaskísérőink adott esetben közbelépnek, és gondoskodnak arról, hogy a balhézós részegek más közlekedési jármű igénybevételével érjék el desztinációjukat (vagyis vélhetően a legközelebbi árkot-bokrot).

Persze ne kétajtós smasszereket képzelj el: jó humorú, kedves kísérőink azért is felelnek, hogy végig jól érezd magad utazás közben.

Todi koncertutazások
4.8
Based on 402 reviews
powered by Facebook
Rafai-Séta Daniella
Rafai-Séta Daniella
15:48 03 Jun 24
Nagyon szuper volt minden,
Mindig mindenről tájékoztattak.
Időben érkeztünk oda is vissza is így az első sorokból élvezhettük a koncertet.🥰
Köszönjük a lehetőséget, az biztos hogy az első utunk volt de nem az utolsó ❣️❣️
Mikula Rita
Mikula Rita
14:04 03 Jun 24
Szuper szervezés ,jött mindenről információ időben.Korrekt busz és utazás.Figyelmesség és csupa pozitív dolgok.Ajánlom.Mielőtt valaki elindulna magán úton gondolja át ,egyszerűbb és jobb a Todival.
Bikfalvi Balázs
Bikfalvi Balázs
12:49 03 Jun 24
Minden szuper volt! Nagyon megegyszerűsítik a koncertre való eljutást. Rugalmasak, korrektek és jófejek! Köszönünk mindent! 🤘
Tibor Papp
Tibor Papp
11:16 03 Jun 24
Örülök,hogy Todi-val utaztunk!Profi a szervezés,kedves utaskísérő,egyszóval minden szuper volt!Első utunk volt de szerintem nem az utolsó!Köszönünk mindent!🙂🤘Rock and roll!🤘
Végh Anita
Végh Anita
21:57 02 Jun 24
A legelső Todi utazásom és a legelső Metallica koncertem is volt egyben. Kellemes volt az út az kísérünk is nagyon jó fej volt. Szerintem mi még találkozunk. Örülök, hogy Rátok találtam 👍
Eszter Zsebedits
Eszter Zsebedits
20:52 02 Jun 24
Minden utazással és koncerttel kapcsolatos információról, változásról napirendszerűen kaptunk értesítést. A tervezett időpontokat sikerült tartani, pedig az utazásunk előtt kb. egy héttel lemondta a fuvart az erre szerződött buszvállalat, de Todi ezt is megoldotta :) Nagyon szimpatikus volt, hogy van lehetőség... jegyfoglalót fizetni, elsőbbségi felszállást kérni és utasbiztosítást is kötnek a nevünkben. Rebekának köszönjük a kedvességet, a jó hangulatot - cd nélkül is fabrikált zenét - a sofőrnek köszönjük, hogy biztonságban oda- és hazaértünk. Örülök, hogy ráakadtam Todira, nagyon megkönnyítette nekem, hogy a férjemnek szánt szülinapi meglepetés célbaérjen.
10/10
Racino Rocks 2024
read more
Zöldlomb Legolina
Zöldlomb Legolina
20:09 02 Jun 24
A szervezés korrekt, hiteles
Gábor Alex
Gábor Alex
18:43 02 Jun 24
Sziasztok
Először mentem Todival, minden flottul ment, az évek alatt tökélyre vitték az utazások szervezését. Nem tudnék olyat mondani ami rajtuk múlna de nem volt 100%.
Én csak ajánlani tudnám őket, 26.án AC/DC🤘🏻
Pálinkás Rita
Pálinkás Rita
18:39 02 Jun 24
Jól megszervezett utazás, segítőkész és kedves utaskísérő. Apró meglepetés ( hűtőmágnes)...Bátran merem ajánlani őket. 👍🤘
Máté Hegedüs
Máté Hegedüs
18:31 02 Jun 24
A legelső Todi utazásom és a legelső Metallica koncertem is, a kísérők kedvesek voltak, és segítőkészek szinte bármire. Jó társasággal, gyorsan el is telt :) Valószínűleg nem a legelső utazás lesz a Todival :)
10*
Ui: várjuk a pénteki nova rock-ot :)
Tamás Turzai
Tamás Turzai
16:33 02 Jun 24
A jó bornak nem kell cégér! 😊🥂
Bnc Vgh
Bnc Vgh
16:12 02 Jun 24
Itt tényleg perce pontosan ment minden, a szervezés, az utazás, ami infóra volt szükségünk mindet megkaptuk időben.
Utaskísérőnk is nagyon kedves és segítőkész volt, oda fele úton kvízek mentek, hogy ne legyen unalmas az utazás, meg persze ezerrel szólt a rock zene. Most először utaztam velük a bécsi Metallicára de... az biztos, hogy nem ez volt az utolsó utazásom velük! 10/10 a szervezés és a megvalósítás is! Ajánlom mindenkinek!read more
Tímea Cseke
Tímea Cseke
11:44 02 Jun 24
Először utaztam velük, hatalmas élmény volt az egész! Nagyon profi volt a szervezés. Folyamatosan tájékoztattak e-mailben minden fontos infóról. Mire van/nincs szükség az utazáshoz, mire figyeljünk. Így hamar el tudtam kezdeni a felkészülést az útra. Utaskísérőnk is kedves és figyelmes volt.
Nem járok külföldre,... de minden vágyam volt látni a Metallica-t és gondoltam kipróbálom. Nem bántam meg. :) Félek rászokok. 🤘
Köszönöm!
read more
Norbert Lécz
Norbert Lécz
06:18 30 May 24
csak ajánlani tudom.10/10
Hürkecz Renáta
Hürkecz Renáta
09:06 26 May 24
kényelmes volt a busz, nagyon jó hangulatú utazásban volt részünk, Rebeka szuper aranyos és segítőkész volt🥰 minden szuper volt 😊
Zsóri Csilla Erika
Zsóri Csilla Erika
10:55 14 May 24
Profi szervezés, kedves, segítőkész és felkészült utaskísérő 🥰 semmire nem volt gondom, csak a felhőtlen szórakozás volt a dolgom. A szállás és a programok is kiválóak voltak, a koncert pedig fenomenális 😎 anyám hasában volt utoljára ilyen jó dolgom 😅 szóval ha valaki még hezitálna, jöjjön-e... Todiékkal, ne is gondolkodjon tovább, 10-ből 25-s szolgáltatást nyújtanak. Már be is van fizetve a következő koncertutazásom 🤩read more
Andrea Dusik
Andrea Dusik
11:34 10 Apr 24
😍😍😍😍 10 bōl 10 es ajànlàs .
Éva Makkai
Éva Makkai
14:38 04 Apr 24
Korrekt, magas színvonalú szolgáltatást kaptunk, kényelmesen, biztonságban utazhattunk a koncertre, és vissza, így nyugodtan élvezhettük a koncertet.
Réti Dániel
Réti Dániel
21:53 03 Apr 24
Csak ajánlani tudom a társaságot!
Vér profi szervezés,
nagyon segítőkész és barátságos szervezők/kísérők,
kiváló busz körülmények,
és még estig sorolhatnám!
Köszönök nekik mindent!
Biztos hogy őket választom legközelebb is!
Máté Krisztina
Máté Krisztina
12:05 03 Apr 24
Jól megszervezett utazás, segítőkész és kedves utaskísérő. Apró meglepetés ( hűtőmágnes), ami nagyon boldoggá tett. Bátran merem ajánlani őket.
Zoltán Szili
Zoltán Szili
09:05 03 Apr 24
Először voltam veletek. A szervezés és az út is tökéletes, a koncert pedig fenomenális volt hangban és látványban is. Nekem kicsit sok volt a 4 óra várakozás az érkezéstől a kapunyitásig. Az utaskísérőnk Kriszti felkészült és segítőkész. Legközelebb is megyek veletek!... 🤘🤘🙏👊👊🎸🎸 Judas Priest, Saxon, Uriah Heep 2024.04.01 Bécsread more
István Hricsovinyi
István Hricsovinyi
16:16 21 Jul 23
Jó szervezés, kedves segítőkész utaskísérők.
Németh Judit
Németh Judit
08:28 21 Jul 23
csúcs, isteni, szuper, király, klassz, oltári, frankó, cool, zsír, sirály, tuti, tök jó, kafa, állat, pöpec, príma, baró, klafa, istencsászár, baromi jó, eszméletlen, haláli, brutál, faja, menő, ütős, fenomenális, pompás, nagyszerű, állati, fain, csúcsszuper, szupcsi, zsírkirály, kiváló, fantasztikus, pazar,... fantörpikus, kircsi, űberkirály, karaj, szupi, vagány, istenkirály, frenetikus, raj, csodás, remek, parádés, fergeteges, ász, atom, zsírkaraj, tutkeráj, atomzsír, észbontó, döfi, kitűnő, brutális, elképesztő, patent, csúcskirály, nagyon jó, észbontóan jó, bitang, tutkó, okés, nagyon szuper, kifogástalan, kifogásolhatatlan
(A szinonima szótárban a "tökéletes"-nél keressétek; ideje lenne "Todi"-ra cserélni)
read more
Zita Szabóné Sár
Zita Szabóné Sár
06:26 20 Jul 23
Először mentünk Todival koncertre. Maximálisan elégedettek vagyunk! Nagyon jó szervezés, pontos tájékoztatások, apró figyelmességek, nagyszerű koncertélmény. Nagyon kedves és figyelmes utaskísérőnk volt. Legközelebb (talán Bon Jovi 2024?☺️) is igénybe vesszük a szolgáltatást! További sok sikert és sok... ügyfelet kívánunk nektek!read more
Anna Váczi
Anna Váczi
16:28 19 Jul 23
Sziasztok! Először is, még mindig nehéz szóhoz jutni, szavakkal leírni mit éltünk át együtt tegnap este, de hálisten ti pontosan tudjátok! :D Nekem a Boss bakancslistás volt, amióta az eszemet tudom egyes számú szerelem :D Elképesztő öröm volt élőben látni őket, soha el nem felejthető, és valószínű életem dobogós első... helyes koncert élménye is marad, örökké hálás leszek nektek is érte :) Ez volt az első utunk veletek Todisok, de megmondom őszintén én ennyire jó csapatra és szervezésre nem számítottam, sejtettem, hogy jó dolog ez, na, de hogy ennyire? :D Óriási köszönet nektek, hogy ezt így leszerveztétek, és, hogy ennyire profik vagytok :) Az ásványvíz meg egyszerűen csak életmentő volt, ti mindenre is gondoltok :D Bízom benne, lesz még utunk együtt, most már kétség kívül tudjuk, ti vagytok a legjobbak :)read more
András Csuha
András Csuha
07:51 17 Jul 23
😎Első részvételünk volt...és le a kalappal a szervezők előtt!!! Tatabányai felszállással, ahová a megbeszéltek szerint pontos érkezés volt, a busz kényelmes , komfortos, a tájékoztatás célratörő és praktikus infókkal...szóval nem lehet panaszunk! A magam részéről várom, hogy újra együtt utazhassunk valami... szuper bulira! Nem mellékesen megjegyzendő, hogy a lényeg, a koncert sem volt gyenge...🥰😎Srácok csillagos ötös!🤘read more
Ádám Halász
Ádám Halász
05:01 11 Jul 23
😁Remek, felkészült szervezés, kényelmes és jó hangulatú utazás, Todi mindenben rendelkezésünkre állt. Ajánlom mindenkinek!
Timi Tóth
Timi Tóth
19:55 09 Jul 23
Csak jókat tudok mondani róluk. Nagyon jó szervezés és kommunikáció. Segítőkészség a végletekig, az utas kísérőnkre bármiben lehetett számítani. Minden részletre ügyelnek, köszönjük a hűtő mágnest és a koncert után a vizet! Mi még biztosan fogunk velük utazni, mindenkinek ajánlani tudom:)
Kiss Szabó Viktória
Kiss Szabó Viktória
17:42 09 Jul 23
Csakis a legjobbakat tudom írni: tökéletes szervezés, kommunikáció és jófejség! És még a részletekre is odafigyeltetek: nagyon köszönöm a hűtőmágnest és a koncert utána ásványvizet! Biztosan találkozunk még! 🥰😘
Márton Gábor Csaba
Márton Gábor Csaba
11:42 05 Jul 23
Nagyon transzparens és profi volt a kommunikáció az utazás- és koncertszervezés kapcsán, de emellett még nagyon emberi is. :) Köszönöm, hogy elvittetek P!NK-hez! :)
Judit Horváth
Judit Horváth
16:55 13 Jun 23
Először utaztunk Todival és még biztosan fogunk is!Minden szuperül meg van szervezve Neked tényleg csak élvezned kell az egészet!A jobbnál jobb zenéknek köszönhetően már utazás közben tudsz hangolódni a bulira!Köszönjük felejthetetlen élmény volt a NOVA ROCK!❤️🤟🏻
Rita Hegedüs-Kovács
Rita Hegedüs-Kovács
11:11 11 May 23
Az Avril koncertre utaztam velük Bécsbe, teljesen véletlenül találtam rájuk, de nagyon megörültem neki! Nagyon kedves mindenki, minden pontosan, precízen meg van szervezve, mindenről időben tájékoztatnak, nem is marad fennmaradó kérdés, de ha mégis, mindenre készségesen választ kapsz ☺️ a busz szép,... rendezett, tiszta, kényelmes, a sofőr pedig profi. Szívből ajánlom mindnekinek, aki a lehető legkényelmesebben és a legjobb hangulatban szeretne eljutni egy koncertre!read more
Szökrön Réka
Szökrön Réka
17:28 09 Feb 23
Már kétszer utaztunk Todival, mindenkinek csak ajánlani tudom!
A koncert előtt minden fontos információt megkaptunk, az utazás remek hangulatban telt, az utaskísérők jó fejek és nagyon segítőkészek voltak, bőven odaértünk időben, a jegyek remek helyre szóltak. Nem kellett semmin aggódnunk, mindent elintéztek... nekünk, csak élveznünk kellett az egészet.

Szuper, hogy vagytok, életre szóló, felejthetetlen élmény volt mindkét koncert, amikre nélkületek nem jutottunk volna el. Biztos, hogy legközelebb is veletek utazunk!🤩
read more
Nora Czentar Hegyi
Nora Czentar Hegyi
13:34 22 Jul 22
A jegy jó helyre szólt, nem nekem kellett vezetni, aztán parkolót találni Bécsben, a busz a stadion szájában tett le, és végig minden tökéletesen meg volt szervezve. A jó hangulat az úton extra bónusz, az ajándék hűtőmágnes a hűtőajtó VIP helyén figyel azóta is!
Beatrix Domány
Beatrix Domány
09:09 22 Jul 22
Először utaztunk velük Bécsbe múlt héten, de a jövőben is fogunk még szerintem. Mindig mindenről kaptunk tájékoztatást, a kérdéseinkre is gyors választ kaptunk, és a kívánságainkat is figyelembe vették, illetve egy csomó jó tanácsot kaptunk, hogy mit, hol találunk. Nagyon gördülékenyen ment minden, nem éreztük... magunkat elveszve. :Dread more
Fanni Csomor
Fanni Csomor
19:59 21 Jul 22
2018-ban voltam a bécsi Imagine Dragons koncerten velük, nagyszerű szervezés és társaság, mindenkinek ajánlom őket! :)
Anna Takács
Anna Takács
10:12 21 Jul 22
Rolling Stones koncertre utaztunk a Todival. Véletlenül találtunk rá az oldalra, de örülünk, hogy ez megtörtént! Nagyon gondos volt a szervezés végig, tájékoztatásokat kaptunk, a busz is kellemes volt, idegenvezetőnk, Gábor, figyelt mindenkire. Jó, hogy a koncertélményt Veletek éltük meg!!!
Nikoletta Dell Tormáné
Nikoletta Dell Tormáné
05:14 21 Jul 22
Szuper kezdeményezés. Kétszer is utaztam már, legközelebb is velük megyek. Ismerősöknek is ajánlottam, már ők is Todival járnak koncertezni! 😉
Richárd Darabos
Richárd Darabos
19:40 20 Jul 22
Guns koncertre utaztam Todival.
Időben indultunk, és értünk oda.
Remek parkolóhelyet kerestek, és találtak, így a házat is időben kezdődött.
Koncertre csak veled Todi.
Köszönöm, és köszönöm az út közbeni beszélgetést is.
Szucsák Bálint
Szucsák Bálint
19:10 20 Jul 22
Csomó praktikus infót kapunk, ami megkönnyíti a koncertutat. :)
Gábor Nagy
Gábor Nagy
18:26 20 Jul 22
2x utaztam már velük Bécsbe és mindkét alkalom felejthetetlen volt. Profi és figyelmes szolgáltatás. Örülök, hogy vagytok. Találkozunk még!
Ilona Andrejcsik
Ilona Andrejcsik
13:42 20 Jul 22
Megannyi szép és kedves szó leíródott már sokak által, amik természetesen igazak egytől-egyig 😊
... mint Veletek/Todiékkal már sokadjára (és nem utoljára) utazó csak annyit szeretnék mondani, hogy Köszönök Nektek mindent (is)!!! 😉😍
Szeretés van!!! 🥰🤘
Böjte Lilla
Böjte Lilla
12:45 20 Jul 22
másodszor utaztam velük, és mindig hibátlan volt. ezután is velük mennék. felkészültek, kedvesek, profik
Gabor Nemeth
Gabor Nemeth
06:53 18 Jul 22
Életemben sok sok koncerten jártam, de ilyen kényelmesen még soha !!! Jó hangulat a buszon, precíz mindenre odafigyelő szervezés !!😀
Pakusz Éva
Pakusz Éva
03:44 18 Jul 22
Mindenről csak a legjobbakat! Hibátlan szervezés, Todi egy király srác!
Mátyásné Kiss Mónika
Mátyásné Kiss Mónika
05:47 17 Jul 22
Életünk legnagyobb élménye volt ez az utazás!! Nem győzzük megköszönni Todinak és a csapatának! Mindenről pontos információt kapsz, többször is egyeztetnek veled, emailben is, bármilyen kérdés merül fel, biztosan megválaszolják. Ha minden jól megy akkor jövőre is velük megyünk!! Ne hagyja ki senki... !!🤩🥳👌read more
Apor Attila
Apor Attila
12:28 16 Jul 22
A héten két koncertre is velük utaztunk. Precíz, pontos szervezés. Legközelebb is velük megyünk! 🎸🎸🎸
Kiss Dorottya
Kiss Dorottya
16:37 15 Jul 22
Mindenkinek szívből ajánlom őket, pontos szervezés , alig várom , hogy legyen valami buli, amire ismét velük mehetek
Konkoly Mónika
Konkoly Mónika
13:29 15 Jul 22
Nagyon köszönöm Todinak, hogy ilyen fantasztikus élményben volt részünk.
Első alkalommal utaztunk vele, csak gratulálni tudok Neki. Úgy tervezem, hogy
a következő Guns N' Roses koncertre is vele fogok utazni.
😊
Piroska Csada
Piroska Csada
17:05 14 Jul 22
Fantasztikus csapat! Megbízható, profi szervezés.
Első utunk volt velük Bécsbe a G'NR koncertre, szívből ajánlom őket mindenkinek!
Mivel a lányommal utaztam, fontos volt a biztonság, ami maximális volt.
Nincs kétségem, ha lesz még lehetőségem utazni, csak velük!
Köszönöm!
More Reviews
js_loader

Nem volt elég? Facebook-oldalunkon több száz véleményt találsz rólunk névvel, arccal! Katt ide érte!

 A legfontosabbak:

Megvesszük helyetted a jegyed, így nem kell őrült kattintgatások közepette helyet vadásznod magadnak, hogy aztán rendszerhiba miatt a Z-szektor 432. sorába kelljen ülnöd – és véletlenül sem fognak lehúzni valamelyik átverős oldalon.

A megadott árra már semmilyen kötelező költség nem adódik! Kattintasz hármat, megveszed a csomagot, és ennyi. Már csak a koncert előtti sörre és a merch cuccokra kell pénzt gyűjtened, ha bezsákmányolnál pár relikviát.

A jegyedet biztos (szupertitkos) helyen őrizzük  – az utaskísérőd fogja majd a kezedbe adni az utazás napján. Így tuti nem keveredik el a postán, és te sem fogsz kisebb szívrohamot kapni, amikor nem találod indulás előtt. 

Fantasztikusan fogod érezni magad, hiszen hozzád hasonló rajongókkal fogsz együtt utazni. 

Egyedül utazol? Egy utasunk írta korábban, hogy „ha Todival utazol, sosem vagy egyedül„. Az azonos érdeklődés és a király társaság miatt tuti könnyen találsz magadnak új haverokat – de akkor sem fog rád senki furán nézni, ha zenével a füledben akarsz utazni, a könyvedbe merülve.

Jelentkezz most erre a koncertutazásra!

FIGYELEM, early bird kedvezmény: az első 10 db állójegy+utazás csomag ára 49.990 Ft! Ezt követően az ár emelkedni fog. A foglalásokat a részvételi díj beérkezésének sorrendjében igazoljuk vissza.

Csak jegyet szeretnél erre a koncertre, az utazást megoldod magad? Kattints ide érte!