Bécs | Július 17. | Koncert & utazás Magyarország több városából

Üss lyukat Bécs egére
Bon Jovival

Bon Jovi július 17-én megnyitja az égbolt kapuit a bécsi Ernst Happel Stadion felett. Ehhez azonban a te hangodra is szükség van. Kifogás nincs. Rock&roll van.

Több mint 1000 jegy már elfogyott – hamarosan zárjuk a jelentkezést.

Néhány zenekar sosem veszít a vonzerejéből

Jon Bon Jovi a ‘80-as évek óta borzolja a kedélyeket zenekarával. Ráadásul nem is akárhogyan. A zenekar gyakorlatilag új műfajt teremtett, amikor megalkotta a pop-metált. Ráadásul azon korszakos előadók névsorát erősíti, akik a kezdeti időszakban verbuálódott rajongótáborukhoz folyamatosan újabb és újabb fanokat toboroztak a felnövő generációból.

Az már biztos, hogy Jon Bon Jovi neve nagy betűkkel kerül majd be a rocktörténelem lapjaira.

A kérdés már csak az, hogy lecsapsz-e a lehetőségre: te is felrázod július 17-én Bécs városát (és történelmet írsz több mint 1500 Bon Jovi-rajongóval együtt)?

A napok telnek, már nincs sok időd a koncertig:

nap
óra
perc
sec

Koncerthangulat, kényelmetlenségek nélkül

Imádjuk a koncerteket, de nem szeretjük a velük járó kényelmetlenségeket.

Ki autójával menjünk? Ki legyen a sofőr? Ki legyen a tartaléksofőr? Ki vegyen jegyet? Egyáltalán hányan férünk el a kocsiban? Intézzünk-e szállást? Hogy jutunk haza?

Ezeket a kétségeket és kényelmetlenségeket egyetlen kattintással eloszlathatod. Ha ugyanis a Todi koncertutazást választod, ezek egyikével sem kell törődnöd.

Mindent (is) intézünk helyetted

Kerüld el a jegyvásárlással és az utazástervezéssel járó stresszt és szervezést. Helyetted vásároljuk meg a jegyeket, így nem kell külföldi oldalakon vesződnöd, és attól sem kell tartanod, hogy egy átverős oldal áldozatává válsz és kiberbűnözők csalják ki a pénzed.

Az is biztos, hogy a koncertjegyedet sem fogod elhagyni. Ezt ugyanis az utazás napjáig széfben őrizzük, ezután pedig utaskísérőink adják át neked.

A pólód átizzadását hagyd a koncertre

Irtó kényelmetlen egy bulira átizzadt, kellemetlen szagú pólóban érkezni. Márpedig sok esetben – különösen, ha tömegközlekedéssel utazol –, ezzel a helyzettel kell szembenézned. (Sok esetben ráadásul még kilométereket kell sétálnod a melegben az állomástól, ahol éppen lerakott a busz vagy a vonat.)

Kivéve, ha légkondicionált, kényelmes buszainkat választod, amely vidéken több helyszínen, illetve Budapesten is felvesz téged, hogy egészen a koncert helyszínéig fuvarozzon. Így tehát nem kell azon aggódnod, hogy a pólód már a koncert előtt ragad az izzadtságtól.

Akár az első sorban is bulizhatsz

Ha tehetné, minden vérbeli rajongó az első sorból tombolná végig kedvenc zenekara legjobb dalait. De sajnos csak kevesen tehetik, hiszen az első sorokban sincs végtelen hely.

Ez azonban nem jelent problémát számodra, hiszen buszaink órákkal a koncert kezdete előtt érkeznek meg az esemény helyszínére, ahol így bőven van időd akklimatizálódni, hangolódni az esti koncertre, és elfoglalni a helyed az első sorban.

A sofőrökre nehezedő nyomást is levesszük a válladról

A koncertélményhez hozzátartozik a sör? Egyetértünk. Sofőrként azonban ez kizárt. Ebben egyetértünk. Éppen ezért leszel nagyon hálás a sofőreinknek, akik vállalják helyetted az alkoholmentes estét, így te valóban önfeledten bulizhatsz.

Ráadásul parkolóhelyek keresésével és az utazás megszervezésével sem kell foglalkoznod, ahogyan a hangolódás során éneklő utastársak sem vonják el a figyelmed a vezetésről. Ugye, milyen jó deal ez?

Itt mindenki a barátod

És egy az ízlésetek. A szerencsések a barátaikkal mennek koncertekre, de a legszerencsésebbek újabb barátokkal gazdagodnak, mire lecseng az utolsó akkord is.

A helyszínig tartó buszút és a koncert előtti 1-2 óra tökéletes lehetőség arra, hogy megismerkedj azokkal a Bon Jovi-fanokkal, akikkel aztán végigtombolod az estét – és jó eséllyel később is találkoztok majd.

Ráadásul attól sem kell tartanod, hogy őrjöngeni, zúzni vágyó részegekkel leszel összezárva, hiszen utaskísérőink folyamatosan figyelnek és közbelépnek, ha szükséges. Az út nagy részén pedig ők felelnek azért, hogy tökéletes bulihangulatban érkezz a koncertre. Teszik mindezt hangulatos zenei válogatásokkal, illetve jó érzésű humorral fűszerezve.

A jegyek fogynak,
ne maradj le

Nemcsak te szereted Bon Jovit. Sőt, ahogyan a jegyeladási statisztikákból látjuk, igen sokan szeretnék Bécsben a zenekarral üvölteni az It’s My Life kultikus sorait.

A koncertre ugyanis eddig már több mint ezren váltottak jegyet.

Hogyan jutsz el Bécsbe, a Bon Jovi koncertre?

Dátum: 2019. július 17., Bécs

Indulás: több időpontban indulunk Budapestről, a Népligettől. A pontos indulási időt a foglalás után tudod kiválasztani, erről emailt küldünk.

Nem Budapesten szállsz fel?
Csatlakozz hozzánk Győrben, Kaposváron, Keszthelyen, Miskolcon, Mosonmagyaróváron, Sopronban, Székesfehérváron, vagy Szombathelyen!

Bizony, ezen városok bármelyikéből eljuthatsz a koncertre – hazafelé pedig ugyanitt tudsz majd leszállni. (A felszállási helyet foglalás után tudod megadni.)

Hazaindulás: a koncert után 60 perccel, hazaérkezés másnap hajnalban

Hivatalos fizetőeszköz: eurót érdemes még otthon, indulás előtt váltanod.

A koncertutazás további részleteit e-mailben fogjuk elküldeni a foglalást követően. Az indulási adatok (pl indulás ideje) változhatnak, ezért az utazás előtti napokban küldjük e-mailben a véglegesített, pontos és részletes utazási infókat!

Több ezer elégedett koncertutazónk garantálja számodra is a felejthetelen élményt

És ez csak néhány a több száz, nyilvánosan elérhető értékelésből. Mint hivatalos, engedéllyel rendelkező utazási iroda, a ránk vonatkozó törvények szerint kezesi biztosítást kell kössünk egy arra kijelölt biztosítóval. Megnyugtatásul: eddigi több mint tízezer utasunk egyike sem maradt jegy, vagy utazás nélkül. És ezt a 100%-os mutatót tartani akarjuk! :)

Meggyőztelek? Gyere és bulizz velünk (és persze Bon Jovival) július 17-én Bécsben!

Foglald le a jegyed most

Hova szólnak a jegyek?

Golden Circle 1 - közvetlenül a színpad elé, pirossal jelölve
Golden Circle 2 - kékkel jelölve
Normál álló - sárgával jelölve
Kiemelt ülő - szemben a színpaddal, a lilával bekeretezett D1-E szektorba

Válaszd ki a jegyed:

Biztosan indulunk

Nem mondunk le utazást azért, mert kevesen jelentkeztek. Ez azért sem fordul majd elő, mert már most 1000+ helyet eladtunk.

Rejtett költségek nélkül

A megadott árra már semmilyen kötelező költség nem adódik!

Hivatalos viszonteladó

A todi.hu Közép-Európa legtöbb promótereivel, jegyeladóival viszonteladói kapcsolatban van.

Biztonságos fizetés

Bankkártyával az OTP SimplePay rendszerén keresztül fizethetsz, vagy választhatod az átutalásos fizetési módot is.